Zesde haalt gelijkspel tegen de koploper

2 - 2

Ulftse Boys 6 (zon)

Mannen zondag, 6, 7e klasse 15

9 oktober 2016 11:30

Zeddam /Sint Joris de koploper op dit moment. Dus is het gelijk goed staan en dat doen we inderdaad. Zeddam/Sint Joris krijgt echter toch enkele gevaarlijke kansen, maar Mike staat vandaag als een rots in de branding te keepen en laat niets door. Nick kan na een kwartier door op rechts. Net als vorige week zet hij de bal voor maar Frank kan er net niet bij . Peter wel, hij schiet maar helaas voor ons wordt de bal op de doellijn tot corner verwerkt.

Weer heeft
  Mike enkele goed reddingen. Met nog enkele minuten te gaan voor rust wordt Peter door Frank alleen voor de keeper gezet. Hij wil de bal over de keeper lobben maar speelt hem recht op de keeper en ook in 2e instantie lukt het niet om binnen te schieten.

Nog voor de rust krijgt Zeddam /Sint Joris 2 vrije ballen net rond de zestien. Ze gaan er gelukkig niet in en gaan we rusten met een 0-0.

Na 5 minuten in de tweede helft krijgen wij een kans op scoren. De bal wordt geblokt en er komt een counter van Zeddam /Sint Joris. Nick verdedigt mee maar in de zestien krijgt hij de bal tegen zijn been aan. De tegenstander is iets sneller als hem weer bij de bal en kan de bal achter Mike schieten. Ook wordt het nog 2-0 door dat de bal niet goed wordt verwerkt in de verdediging. De bal kan van dicht bij worden ingetikt.

Zeddam/Sint Joris heeft zelfs nog enkele kansen om de stand uit bouwen naar meer maar laat dit echter na om ook te doen.  Met nog tien minuten te spelen geeft Arno een diepe bal op Teun die de bal bij Frank in de voeten kaatst. Hij speelt daarop in op links. Teun is door gelopen en krijgt de bal op een presenteer blaadje terug van Peter om de 2-1 binnen te schieten. Weer krijgt Zeddam/Sint Joris enkele kansen maar Mike die de hele wedstrijd al goed staat weet de bal telkens te pareren.

Arno krijgt met nog 2 minuten te spelen de bal op  de helft van Zeddam/Sint Joris aan gespeeld. Hij controleert de bal, speelt twee man uit, kijkt nog een keer waar de keeper staat en legt de bal zeer subliem in de rechter boven hoek. De keeper kan hem nog wel raken maar niet tegen houden, 2-2. Hierna krijgen we nog een corner maar het zou teveel zijn om hieruit nog te scoren. Dit laten we echter ook na en met een 2-2 stand fluit de scheidsrechter af.

Al met al, 3 goede wedstrijden achter elkaar gespeeld. Dit bied hoop voor de rest van het seizoen. Laten we dit zo vol houden. Ik ben trots op jullie.