4 - 3

SVGG 3

Mannen, 6, 7e klasse 13

20 mei 2018 9:30

Vandaag alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen en de laatste wedstrijd van Coen en Walter bij het 6e. Ze stoppen gelukkig niet helemaal maar gaan bij 45+ hun geluk beoefenen.

Dan de wedstrijd van vandaag. Ulftse Boys 6 tegen SVGG 3. Een wedstrijd om iets goed te maken want de uitwedstrijd werd dik verloren (6-1). We hebben 15 man echter eentje verslaapt zich, (Arno) kan gebeuren... Roy en Jordy zijn geblesseerd maar willen wel stand-in zijn voor de laatste wissels (hier later meer over).

Al in de eerste minuut krijgen we een dot van een kans, een voorzet van Christian op Michel die de bal dan ook binnen kop 1-0.

SVGG laat het er echter niet bij zitten en krijgen ook een kansen. Bij een corner van SVGG staan we even niet op te letten. De bal komt voor en niemand doet wat. Een speler van SVGG krijgt de bal en schiet gelukkig naast.

Na enkele goede aanvallen weer een kans voor Michel. Tot ieders verbazing haalt echter de keeper de bal nog net uit de bovenhoek waardoor er een corner uit komt. Helaas scoren we daar ook niet uit.

Na een half uur voetballen doet Mike ook nog mee door enkele goede reddingen.

Dan komt er weer een corner maar voor SVGG, Walter schampt hem iets, Mike is te laat en het staat 1-1. Hierna een aderlating. Al weken de man of te match Marco Menke valt geblesseerd uit en Alfred komt erin.

Nog voor de rust is Arno ook wakker en gearriveerd. Tevens is Erik Ditters gevraagd om eventueel mee te doen. (kwam eigenlijk alleen maar kijken).

Nog voor de rust scoort SVGG nog 2 keer door een schot van 30 meter en een counter die ze goed afmaken,1-3.

In de rust lopen Arno en Eric D. zich warm. Ze komen erin voor Hein en Michel.
Al na 5 minuten trilt het net weer door een counter van SVGG 1-4.

Gelukkig hebben Arno en Eric D. goed warmgelopen en voor SVGG het weet is het 2-4. Arno zet voor en Eric kopt binnen. Eric had hier voor al een keer de bal net over gekopt.

Met nog 25 minuten te voetballen krijgt Eric D. een schiet kans. De keeper kan hem tegen houden maar Walter die was mee gelopen kan de bal netjes binnen schieten 3-4.

SVGG krijgt ook weer enkele kansen maar een geluk voor ons ze gaan er niet in. Met nog een kwartier te voetballen komt Eric Geurts op zetten en zet de bal voor. Christian schiet hem direct achter de keeper in het doel 4-4.

Nog geen minuut later kunnen we het geluk niet op, een lange bal van SVGG die door Alfred wordt weggekopt, waarna hij hem daarna diepspeelt op Teun.

Teun sprint met bal tot de achterlijn zet voor op Eric D. die hem binnen kopt 5-4.

Nu is het zaak om het uit te spelen.

Met nog 5 minuten te spelen worden echter onze laatste man en voorstopper gewisseld (Coen en Walter). Het is hun laatste wedstrijd bij ons en dit willen we niet zo voorbij laten gaan. Roy en Jordy komen erin. Hopelijk houden ze het vol die laatste 5 minuten met hun blessure.

De scheidsrechter laat nog zeker 4 minuten langer voetballen dan nodig is maar we houden vol en winnen met 5-4 een leuke en sportieve wedstrijd.