3 - 2

Oranje Nassau VR1

Groep 3 01

28 april 2018 16:00

Een wedstrijd die onnodig spannend werd: de 3-0 voorsprong die de “Girls” in de eerste 45 minuten hadden opgebouwd, leken ze in de tweede helft van de wedstrijd weg te geven. Oranje Nassau wist in het eerste kwartier na rust namelijk twee maal te scoren. In het laatste half uur verharde de wedstrijd zich en waren bij beide teams kansen op een doelpunt maar werd er niet meer gescoord. De eindstand bleef daardoor 3-2. De datum en locatie van de Bekerfinale is nog niet bekend. Wel is de tegenstander bekend: het zaterdagteam VR1 van SDC Putten, die na een eindstand van 1-1 tegen Union uit Malden, de penaltyreeks op hun naam wisten te zetten.