Ulftse Boys 1 verliest van 't Peeske

't Peeske 1 (zon)

1 - 0

Ulftse Boys 1 (zon)

Competitie

4e klasse C

Datum

28 november 2021 14:00

Scheidsrechter

M. Benali

Accommodatie

Sportpark De Kolkstede
Kolkstedeweg 1
7037CT
BEEK GEM MONTFERLAND
tel. 0316-531759

Op zondag 28 november moesten we met zijn alle naar Beek tegen ’t Peeske 1. Als Peeske deze wedstrijd zou winnen, komen ze virtueel 1ste te staan met een wedstrijd meer.  

We hadden voor eerst na een lange tijd weer geen publiek bij de wedstrijd wat een groot gemis was. We gingen met een kleine selectie naar Beek en de basis opstelling was: Nino van Osch, Geert Althoff, Jordy Schepers, Stefan Mijne , Stijn Heuvels, Jochem Robben, Caz de Ruyter, Cas Heuvels, Twan Kraan, Harm Keuben en  JP Luciana.

Ulftse Boys begon goed aan de wedstrijd en hadden vol de druk erop. We kwamen veel rond de 16 meter van Peeske, maar konden de openingstreffer niet maken.

De wedstrijd sukkelde de wat in en het spel was van beide kanten niet scherp. Dit had ook te maken met het zware veld waar we op moesten voetballen. Even leek dit op een 0-0 wedstrijd maar toen kreeg Peeske de bal aan de zijkant. De speler van ’t Peeske kapte naar binnen en schoot de bal in de lange hoek. Alsnog 1-0 voor ‘t Peeske . Ulftse Boys bleef drukken, maar creëerde geen kansen meer.

Deze wedstrijd was de laatste wedstrijd voor Ulftse Boys Heren 1 van dit kalenderjaar vanwege de nieuwe maatregelen die het kabinet bekend heeft gemaakt. Ulftse Boys maakt zich op om fris en gretig te beginnen na de winterstop.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!