Duidelijke overwinning van Ulftse Boys 1

Vogelenzangweg 31
7071PT
ULFT
tel. 0315-683725

Na de nederlaag tegen GWVV was Ulftse Boys gebrand op revanche. MEC uit Miste heeft problemen van andere orde en hoopte vanmiddag de eerste punten van het seizoen te pakken. De volgende 11 spelers verschenen aan de aftrap:  Nino van Osch, Geert Althoff, Jordy Schepers, Milan Robben, Paul Edo van Hal, Jochem Robben, Sjoerd te Boekhorst, Caz De Ruyter, Cas Heuvels, Twan Kraan en JP Luciana. Dat betekende drie wijzigingen ten opzichte van vorige week: Stefan en Paul moesten verstek laten gaan vanwege blessures en Harm was nog niet fit genoeg om te starten.

Na over en weer wat mogelijkheden was het JP die zijn rentree in de basis opluisterde met een goal. Een goede combinatie op het middenveld tussen Caz en Sjoerd en dito steekpass maakte het voor JP een koud kunstje om de bal buitenkant voet binnen te lopen, 1-0.
Nadat MEC een grote kans had gemist na zwak verdedigen van Ulftse zijde maakte Twan aan de andere kant zijn eerste goal voor Ulftse Boys, 2-0.

Na rust werden er nog een aantal wissels toegepast. Koen kwam er bij rust in voor Caz de Ruyter, die zich voor rust al lelijk verstapte. Later in de tweede helft kwam Stijn Heuvels er in voor Edo en Harm kwam voor JP. Toen stond het door een goal van Cas al 3-0. Na de wissels liepen de boys via counters naar 5-0, door een tweede intikker van Caz en een tweede goal van Twan via een mooie dribbel. Het moegestreden MEC was toe aan het einde van de wedstrijd en dat werd gehaald zonder nog veel grote kansen weg te geven.
Al met al een terechte overwinning voor Ulftse Boys, maar op basis van de kansen van MEC mogelijk wat geflatteerd. Het goede keeperswerk van Nino zorgde er echter voor dat MEC op de 0 bleef steken en met een 5-0 nederlaag huiswaarts keerde.

Aanstaande dinsdag staat de wedstrijd tegen Rijnland op het programma voor de Achterhoek Cup, waarna zondag KSV in Vragender wacht.
Wij willen de aanwezige supporters bedanken voor de steun op deze mooie herfstzondag.