KSV – Ulftse Boys 2 -0

S.V. KSV 1 (zon)

2 - 0

Ulftse Boys 1 (zon)

Competitie

4e klasse C

Datum

7 november 2021 14:00

Scheidsrechter

R. Lubben

Accommodatie

Sportpark De Bult
Kapelweg 17
7134NJ
VRAGENDER
tel. 0544-374777

Afgelopen zondag moest Ulftse  Boys aantreden tegen het altijd stugge KSV uit Vragender. Vanwege veel blessureleed was het voor trainer Martijn Meerdink een uitdaging om alle plekken bezet te krijgen. Gelukkig waren er enkele jongens van het tweede elftal bereid om aan te sluiten, nadat ze eerst zelf een wedstrijd moesten afwerken in Ulft. De 11 namen die aan de start begonnen: Nino, Geert, Jordy, Stijn, Edo, Koen, Jochem, Cas, Caz, Jp en Twan. De wisselspelers waren: Harm, Mo, Dion, Joost.

Ulftse Boys begon de wedstrijd middelmatig, er was veel balbezit zoals wel vaker dit seizoen al het geval was. Maar echt gevaarlijk konden de mannen uit Ulft niet worden voorin. Vaak ontbrak het aan een goede inspeelbal naar de voorste linie toe. KSV zakte veel in waardoor Ulftse Boys het spel moest maken. Dit lukte moeizaam terwijl er ook zeker wedstrijden zijn geweest waarin dit wel goed ging. JP kwam via rechts nog een aantal keer dreigend door maar zijn schoten op goal waren niet gevaarlijk genoeg. KSV probeerde veelal met de lange bal iets te forceren. Dit resulteerde in de 41e minuut in een goal. De lange bal viel achter de Ulftse verdediging en de aanvaller kon doorlopen en de 1-0 binnenschieten.

Na de rust was de opdracht duidelijk: er moest gescoord worden en de kansen die er kwamen moesten worden afgemaakt. Voetballend was het weer Ulftse Boys dat veelal aan de bal was. Via de zijkant proberen de boys de bal in te brengen maar ook nu ontbrak de felheid om de bal binnen te schieten. In de 80e minuut was het dan toch raak. Maar wederom aan de andere kant. Verdedigend stond het niet helemaal goed waardoor een bal ingespeeld kon worden bij de aanvaller van KSV die vervolgens de bal achter Nino schoot en de 2-0 op het scorebord zette.
Snel vergeten deze wedstrijd en de rug rechten volgende week tijdens de inhaalwedstrijd tegen Sv Kilder. Deze ploeg won vandaag met 1-0 van HMC dus makkelijk zal het zeker niet worden. Wanneer de Boys weten te winnen pakken ze de aansluiting naar boven.

Rest ons nog het meegereisde publiek en de jongens van het tweede elftal te bedanken voor hun steun.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!