Geflatteerde overwinning SDOUC 7 op Ulftse Boys 5

SDOUC 7 (zon)

5 - 1

Ulftse Boys 5 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

Datum

5 oktober 2014 9:30

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

SDOUC een goed voetballende ploeg, veel beweging met scorend vermogen. Als dan ook nog eens het geluk aan hun kant staat. Het eerste en derde doelpunt maken ze nooit meer op deze manier. Paul kon ze alleen maar na kijken.

Bij een 3-1 stand, als de tweede helft begint, krijgen we toch meer kansen om de aansluitings- treffer te maken. Uit een corner willen we dit doen, echter de bal wordt afgeslagen en met een counter wordt het 4-1. Peter vlagt nog voor buitenspel. De scheidsrechter laat Peter echter staan en keurt het doelpunt goed.

De 5-1 is een echt "Veldhuisje" (Vitesse), of niet Paul?
Coen speelt de bal naar Paul die de bal zo raakt dat hij op de zestien terecht komt in de voeten van de tegenstander, die niet twijfelt en de 5-1 binnenschiet.

Toch wil ik echter kwijt dat we ondanks de 5-1 goed voetbal hebben laten zien. Helaas door niet (te weinig) te scoren, hebben we nog geen punten en ik weet zeker dat dat wel gaat komen.

Ook het uitlenen van veel spelers aan andere elftallen doet geen goed voor het team.
Wij kunnen echter ook blij zijn dat wij ze kunnen uitlenen en niet zelf hoeven te vragen naar speler, wat we afgelopen seizoen wel moesten. Gelukkig wordt dit goed opgevangen door alle spelers.

Opstelling: Paul, Walter, Roy (Michel 80e), Coen, Marto, Teunis, Maarten, Remco, Frank (Jordy (80e), Marco (Nick 45e), Bram ( Daan 45e)
Bert hoefde zich niet om te kleden maar was wel beschikbaar.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!