Ulftse Boys E1 wint eerste competitie wedstrijd

4 - 2

Varsseveld E2

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 13

11 oktober 2014 9:00

Op zaterdagmorgen 09:00 uur trad de E1 thuis aan tegen Varsseveld E2. Ulftse Boys E1, bestaande uit een mix van zes 2e jaars E spelers en vijf uit 1jaars E, zat al meerdere wedstrijden aan tegen een overwinning. De laatste 6 wedstrijden (in beker en competitieverband) werd iedere keer de tweede helft gewonnen. Helaas stond het team dan al zo ver achter, dat er niet gewonnen werd. Afgelopen wedstrijd tegen Longa ’30 leek het team haar eerste punt te pakken, ware het niet dat in de laatste minuten werd verloren.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen en dat bleek ook tegen Varsseveld. De Boys kwam op een 1-0 voorsprong door een goal van Kees Weijers. De spits maakte een mooie goal, want hij omspeelde zijn tegenstander en schoot hard binnen. Nadat Varsseveld op 2-1 voorsprong kwam, kon Ben Overbeek met een verwoestend schot gelijk maken, 2-2. De scheidsrechter floot voor rust, en de trainers John, Jeroen en Jesse waren zeer tevreden. Kees verliet het elftal om de D3 te versterken, omdat dit team te weinig spelers had.

Na rust was Ulftse Boys het grootste gedeelte van de wedstrijd de betere ploeg. De 3-2 kwam op naam van Thomas Hoksbergen. De sterke linkspoot schoot na een mooie rush hard binnen. Hij omspeelde drie tegenstanders op snelheid en maakte zijn eerste doelpunt van de wedstrijd. Varsseveld begon meer te drukken en de E1 kwam wat meer onder druk. Gelukkig keepte aanvoerder Mo Staring een puike pot. Hij zette zijn verdedigers neer, en nadat Thomas Hoksbergen met een mooie pass Siep Tempels voor de keeper zette, kon hij rustig verder keepen. Siep Tempels miste niet, waardoor de 4-2 op het scorebord kwam te staan.

Op naar de wedstrijd over twee weken tegen SDOUC E1.

Doelpunten: Kees Weijers; Ben Overbeek; Thomas Hoksbergen; Siep Tempels.

Spelers: Mo Staring, Jurre Bos, Thomas Hoksbergen, Nick Megens, Dirk Bongers, Ben Overbeek, Can Iscan, Atakan Eroglu, Berkan Duman, Kees Weijers en Siep Tempels