Zuiderstraat 14
7035AW
KILDER
tel. 0314-684265

Na enkele maanden zonder officiële wedstrijden werd op zondag 13 februari de competitie hervat. Voor deze wedstrijden werd er geoefend tegen vv Basteom (2-1 verlies) en ZZC uit Zelhem (1-5 winst), bij vlagen werd er goed gespeeld door de Ulftse Boys. Het team was dan ook klaar voor de herstart van de competitie.

Tegen sv Kilder trad  Ulftse Boys aan in de volgende opstelling: Hidde Vinkenvleugel, Geert Althoff, Milan Robben, Stefan Mijnen, Paul Veerbeek, Koen Hunting, Jochem Robben, Edo van Hal, Cas Heuvels en in de twee koppige aanvalslinie Twan Kraan en Harm Keuben.

Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat het geen gemakkelijke middag zou worden. De weer- en grasgoden zaten niet bepaald mee, iets waar beide teams natuurlijk last van hadden. Dit resulteerde in een rommelig begin met weinig kansen. Een omschakeling via de rechtsbuiten van Kilder leek met een sisser af te lopen, ware het niet dat de wind de bal bij de hand nam en bij de tweede paal over de Ulftse Keeper in het doel belande, een ‘zondags voorzet’. Vlak voor het naderen van het rustsignaal kwam Ulftse Boys wat beter in het spel, tot uitgespeelde mogelijkheden leidde dit echter niet.

Na de rust bleef Koen Hunting in de kleedkamer achter, hij werd vervangen door Sjoerd te Boekhorst; die na enkele maanden in het buitenland weer terug in het rood-wit-blauw was. Met volle moed begon de Ulftse ploeg aan de tweede helft, hier moest wat te halen vallen was de gedachte. Helaas was het spelbeeld in de tweede helft niet veel anders, veel hoge ballen over en weer zorgden en voor dat het geen prettige wedstrijd moet zijn geweest voor de toeschouwers. Met het inbrengen van Jean-Pierre Luciana en Stijn Heuvels (voor respectievelijk Cas Heuvels en Edo van Hal) gingen de Ulftse gasten nog op zoek naar de gelijkmaker, iets wat gezien het spelbeeld misschien wel een terechte uitslag was geweest. Helaas viel de gelijkmaker niet, waardoor de Ufltse Boys een gevoelige nederlaag leed, een onnodige nederlaag vooral.