Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

26 oktober 2014 10:00

De wedstrijd wordt op verzoek van Dinxperlo gespeeld op donderdag 23-10-2014.
We hebben genoeg spelers dus waarom zul je ze niet helpen.

We beginnen niet goed en voor we het weten is het al 4-0. Oorzaak? Veel balverlies, verkeerd inpassen, niet luisteren naar elkaars coaching en te snel de diepte zoeken waar het op dat moment misschien beter is om op bal bezit te spelen. Daarnaast is er te veel gezeur tegen elkaar,

Toch om niet al te negatief te zijn, krijgen we ook kansen. Nick sleurt zich van eigen helft helemaal tot de zestien met bal maar schiet met links net naast de kruising. Alfred speelt een keer af waar hij misschien beter zelf had kunnen schieten. En zo zijn er nog enkele kansen die helaas geen doel treffen.

We wisselen in de rust maar liefs 5 spelers, wat in mijn ogen eigenlijk te veel van het goede is. Toch pakt het goed uit. De tweede helft beginnen sterk en met 5 minuten staat het 4-2, beide doelpunten van Gerben. Hierna gaat Dinxperlo doen wat je niet verwacht en enkele spelers gaan hierin mee. Helaas gaat de scheidsrechter ook mee in de malaise en geeft tot verbazing alleen Kevin rood en de tegenstander alleen maar geel (had ook rood moeten zijn). We moeten verder met 10 man. Toch blijven we druk zetten maar kunnen helaas geen doelpunt meer maken. Ook een buitenspel waar Peter voor vlagt wordt door de scheidsrechter weggewuifd met de reden hij komt van eigen helft (ja, tijdens de aftrap). Ook de bank van Dinxperlo die op één lijn zit zien dit en denkt het er zijne van. Gelukkig gaat de bal er niet in.

Toch maken ze nog een doelpunt en zo wordt het 5-2, tevens eindstand.

Hopelijk hebben we geleerd vandaag hoe het niet moet en heeft de kaart van Kevin geen gevolgen voor ons en hem. Ik wil niet goed praten wat hij heeft gedaan en hopelijk leert ook hij hiervan. De scheids had ook beide spelers een gele kaart kunnen geven zodat ze even tot rust kunnen komen. Zelf heb ik in ieder geval wel iets geleerd vandaag.