Berghseweg 7 N
7076AD
VARSSELDER
tel. 0315-630414

ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 heeft met een prachtige 4-1 overwinning op AZSV JO15-1 de halve finale van de Achterhoek Cup bereikt.

In de halve finale is Sportclub Lochem JO15-1 de tegenstander.
De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 11 april as. op het hoofdveld van voetbalvereniging VIOD in Doetinchem (sportpark Dichteren). De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Op sportpark de Buitenham in Varsselder maakte de ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 er vooral in de eerste helft een voetbalgala van. De aanvallen volgden elkaar op, waarbij de toeschouwers schitterende combinaties werden voorgeschoteld. Elk balverlies werd meteen hersteld en de tegenstander kwam er nauwelijks aan te pas.

De 2-0 voorsprong bij rust, middels doelpunten van Nout Goes en Sten Wolters, was dan ook meer dan verdiend.

Na rust scoorde AZSV vrij snel de 2-1, waardoor het weer een spannende wedstrijd werd.
Het spel golfde daarna op en neer.
De toeschouwers moesten lange tijd hun zenuwen in bedwang houden.
Pas in het laatste deel van de tweede helft  scoorde Sten Wolters de 3-1 en was de overwinning binnen. Enes Öztürk scoorde vlak voor tijd nog de 4-1.

Wij feliciteren de spelers en staf van de ST: UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO15-1 met dit geweldige resultaat en wensen hen veel succes op 11 april in de halve finale tegen Sp Lochem JO15-1