3 - 6

Concordia-W E5

E-pupillen zaterdag, E2, 5e klasse 27

25 oktober 2014 9:00

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Na intensief trainingskamp in de herfstvakantie (deze keer geen hoogtestage), begeleid door maar liefst alle 4 de trainers, kan het eigenlijk niet meer mis gaan. De strijd in de 5e klasse breekt los. Om strak half 9 staan 10 spelers van de E2, en de nodige supporters, op het veld te trappelen van ongeduld. De tegenstander Concordia staat nog wat slaperig op het veld.

De eerste helft loopt prima en gaat gelijk op. Over en weer vallen enkele doelpunten en bij het fluitsignaal van scheids Toon staat het 3-2 voor de kanjers. Na een beker „Red Bull”-Ranja gaan we vol goede moed verder. De ranja heeft ook bij Concordia een vliegend effect. Het wordt al snel 3-4 en na 25 minuten in de 2e helft moeten we in Concordia de meerdere erkennen.

De reacties in de E2 groeps-app zijn wisselend, maar we laten ons niet kisten. De volgende wedstrijd staat alweer op de rol en we gaan nog een tandje erbij zetten de komende week.