3 - 5

Kilder ME1

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 2e klasse 07

1 november 2014 9:00

Het zou geen makkelijke wedstrijd worden tegen Kilder. Kilder is koploper in de competitie en nog geen enkele wedstrijd verloren. Maar de meiden hadden er zin in.. We gaan ze het moeilijk maken. De ME1 groeit met de week en dat heeft Kilder geweten. Ze komen halverwege de wedstrijd op 0-1 voorsprong. Kort er na volgt door Jitte de 1-1.. maar niet veel later, net voor rust de 1-2 voor Kilder. Met wat teleurstellende meiden gaan we de rust in, maar eenmaal terug op het veld knallen de meiden vol erop in en volgt de 2-2( Jitte). Het gaat gelijk op. de meiden maken het elkaar flink moeilijk vanuit beide teams. Het wordt 3-2 maar daar weet Jitte al snel 3-3 van te maken. Ze zijn flink aan elkaar gewaagd en Kilder heeft het niet makkelijk.Dan volgt met nog een paar minuten op de klok de 3-4..maar dan net een minuut voor het einde van de wedstrijd raakt onze keepster flink geblesseerd in een duel.Gauw van keeper wisselen en door alle commotie zijn de meiden even van slag en daar maakt Kilder direct gebruik van, net na de aftrap komt Kilder aan de bal en ze maken er 3-5 van en is het over en uit. Kilder wint. maar de Ulftse girls verlaten het veld met opgeheven hoofd. Ze hebben gestreden als leeuwinnen tot de laatste minuut. Wij als leid(st)ers zijn super trots op ze…