0 - 3

FC Winterswijk 14 (zon)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

9 november 2014 12:00

Voor de wedstrijd krijgen we eerst onze nieuwe wedstrijd kleding aan geboden door maar liefs 4 sponsoren: Caressi Kitchen Products, Geurts bouwelementen. van Zantvoort Bestrating en Robben Verf & Wand.

Hier moeten we dus wat tegen over zetten om toch de sponsoren niet teleur te stellen.

De wedstrijd is nog geen 3 minuten oud of Arno moet al wisselen. Zijn hamstring wil niet wat Arno wil en Nick komt voor hem in het veld. Kansen zijn er wel van beide kanten maar ze gaan er niet in. Tot de 35e minuut is er niets aan de hand Coen speelt de bal naar Paul. Die kapt de spits uit en draait naar rechts. Hij loopt richting zijlijn waar hij de bal weg wil schieten. Tot grote schrik verdraaid hij zijn knie op het moment dat hij wil schieten. Dit is onze tweede keeper die geblesseerd uit valt dit seizoen. Nick biedt zich aan om te keepen.

De eerste ballen houd hij nog tegen maar 5 minuten voor de rust is hij net iets te laat om de bal weg te schieten en de bal gaat dan ook onder hem door 0-1.
In de rust geeft ook Remco aan te willen wisselen en Frank was al gepland.

Het gaat op en neer tot er in de 80e minuut en de concentratie weg is in de achterhoede. Marto laat de bal lopen voor Daan maar de tegenstander denkt daar anders over. De aanvaller loopt met de bal aan de voet alleen richting Nick en rond beheerst af 0-2. Ik had nog net tegen Frans gezegd zolang het 0-1 blijft zie ik nog wel een kans op 1-1. Niet dus.
De 0-3 is een snelle counter

Een wedstrijd waarin zeker 3 man geblesseerd raken voor enkele weken.

Paul heeft zelfs aangegeven om te stoppen met voetballen. Kan me voor stellen. Hij heeft een eigen bedrijf. We vinden dit jammer, maar respecteren zijn besluit en we hopen dat hij toch nog zo nu en dan komt kijken.