Vogelenzangweg 31
7071PT
ULFT
tel. 0315-683725

Op zondag 5 februari werden de eerste competitie wedstrijden na de winterstop weer gespeeld. Dit was voor zowel Ulftse Boys als Reünie gelijk een erg belangrijke wedstrijd, Reünie stond op 22 punten en Ulftse boys op 23 punten. Na een lange winterstop waren de Ulftenaren er op gebrand om de 3 punten op het Oerseveld te houden. Ulftse Boys begon met de volgende 11 namen aan de wedstrijd: Hidde Vinkenvleugel, Twan Kraan, Wouter Bluemink, Stefan Mijnen, Joris Beumer, Jochem Robben, Caz de Ruyter, Omar Osman, Jelle Immink, Dominiek Seinhorst en Yorick Kaal. Wissels: Mo Staring, Milan Robben, Tom Halfman, Sjoerd te Boekhorst en Edo van hal.

De 11 namen van Ulftse boys begonnen erg sterk aan de wedstrijd, ze hadden de druk er de gehele eerste helft goed op en vochten voor elke bal. Dit resulteerde dan ook in een 1-0 voorsprong. Er werd een crossbal gegeven van de rechterkant die Yorick perfect kon doorkoppen voor de goal, Dominiek kon de bal binnenlopen en de Ulftenaren hadden de zeer verdiende voorsprong te pakken. Ulftse boys bleef de eerste helft sterk spelen en kon met een gerust gevoel richting de kleedkamer.

De 2e helft begon en Ulftse Boys had het nog onder controle, totdat Reünie na 60 minuten steeds meer de lange bal ging hanteren en die vielen met de wind mee over de verdediging waardoor de Ulftenaren op sommige momenten werden geklopt. Zo werd er in de 65e minuut een lange bal gegeven op een diepgaande middenvelder, hij speelde de keeper van Ulftse boys voorbij en schoot de 1-1 binnen. In de 66e minuut kwam Wouter Kok erin voor Caz de Ruyter. Reünie werd steeds gevaarlijker en Ulftse boys kwam minder tot kansen. In minuut 76 wordt een speler van Reünie ingespeeld en gaat op Hidde af, hij schiet de bal op de paal en komt met erg veel geluk weer voor zijn voeten en kan de bal binnen tikken. 1-2. In de 78e minuut komt Edo van Hal op de plek van Twan Kraan. Kort hierna word ook Milan Robben ingebracht voor Dominiek. Ulftse Boys ging ook de lange bal spelen maar mede door de harde tegenwind werden ze hiermee niet echt gevaarlijk. In de extra tijd kwam Reünie nog op een 1-3 voorsprong door een speler die vanaf de linkerkant naar binnen dribbelde en schoot.

Helaas heeft Ulftse Boys de overwinning niet kunnen pakken ondanks ze 60 minuten lang de bovenliggende partij was. Gelukkig heeft de koploper ook punten laten liggen en is het verschil met de eerste plek nog steeds 2 punten.  Zondag 12 februari spelen De Boys een uitwedstrijd tegen Keijenburgse Boys. Deze wedstrijd moeten ze winnen om de aansluiting tot de top te behouden. We zien u graag aankomende zondag om 14.00 op Sportpark van Keijenburgse Boys.