Yorick Kaal doet het !! - v.v. Ulftse Boys

Yorick Kaal doet het !!

Keijenburgse Boys 1 (zon)

1 - 2

Ulftse Boys 1 (zon)

Competitie

4e klasse C

Datum

12 februari 2023 14:00

Scheidsrechter

J. Floors

Accommodatie

Sportpark Keijenburgse Boys
Pastoor Thuisstraat 21
7256AW
KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Zondag 12 februari stond er een kraker van jewelste op het programma namelijk Keijenburgse Boys vs Ulftse Boys. Dit is een affiche om je vingers bij af te likken. Het is een echte drie punten wedstrijd want win je krijg je drie punten en verlies je krijg je er nul. Er werd afgelopen week op de training al volop over gepraat want die jongens uit Keijenborg kunnen met het nodige hak- en zaagwerk onze gladiatoren uit Ulft het best moeilijk maken.

Met dit in ons achterhoofd hebben we ons mentaal en fysiek goed kunnen voorbereiden. We starten daarom met de volgende namen: Hidde Vinkenvleugel, Twan Kraan, Milan Robben, Stefan Mijnen, Joris Beumer, Jochem Robben, Kees Weijers, Sjoerd te Boekhorst, Jelle Immink, Yorick Kaal, Omar Osman. Wissels: Mo Staring, Harm Keuben, Max te Lintum, Edo van hal. Afwezig: Tom Halfman, Dominiek Seinhorst, Wouter Bleumink. 

De mannen uit Ulft begonnen redelijk aan de wedstrijd, dit resulteerde dan ook in verschillende kansen die niet werden benut. Tot dat onze kleine daggoe Omar Osman met een schot die hij een beetje verkeerd leek te raken de keepers verschalkte 0-1! Dit was dan ook de ruststand. Het werd af en toe ook wat onvriendelijk op het veld, zo werd Yorick nagetrapt door de centrale verdediger uit het pittoreske Keijenborg, het zag er naar uit maar Yorick is een echte bikkel en stond enigszins lachend weer op. 

De tweede helft begon niet goed voor de Ulftse Boys, zo wou Jelle tijdens de wedstrijd al shirtje ruilen met de spits van de tegenstander. Dit was goed bedoeld maar de gepensioneerde scheidsrechter vond het minder leuk en legde de bal op de stip 1-1! Na de gelijkmaker werd er veel gebreid zonder echte kansen tot dat Harm Keuben de bal geweldig verlengd naar Yorick die de bal in het doel schoof: 1-2! Is het toch weer die beruchte Bergse nummer 11. 

Dit betekent drie punten voor Ulftse Boys, het voetbal was niet om over naar huis te schrijven maar het belangrijkste in zulke wedstrijden is de winst. We blijven nu zicht houden op de koppositie en in Ulft wordt er door de optimisten al stiekem gekeken naar verhuur van platte wagens. We gaan dus met een heerlijk gevoel de carnaval in. Zondag 5 maart 14:00 staat de volgende wedstrijd gepland namelijk Ulftse boys tegen Erix wij zien uw graag op sportpark ‘t Oerseveld. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!