9 november 2014 14:00

Tintelen, G.H.G. van

Op zondag 9 November kwam de koploper uit 4D op bezoek bij de Boys.

Westervoort had afgelopen week de eerste periodetitel gepakt in 4D waardoor ze zeker zijn van nacompetitie. Na twee gelijke spelen op rij was het tijd om punten af te pakken van Westervoort en daardoor proberen om weer omhoog te kunnen kijken op de ranglijst.

De volgende namen begonnen aan de wedstrijd: Bouman, Van den Heuvel, Gerritsen, Siemes, Aalders, Gebbinck, Althoff, Rijntjes, Van Beek, Mijnen en Perloy.

De volgende namen zaten op de bank: De Ruyter, Gebroeders Robben en Vinkenvleugel.

De boys zaten gelijk in het begin van de wedstrijd fel op de tegenstander waardoor Westervoort weinig kansen kon creeën. Op een paar gevaarlijke corners na hadden de gasten 1 grote kans maar deze werd goed gepakt door Bouman.

Ulftse Boys had zelf ook uitbraken met de snelle vleugelspelers Van Beek en Perloy maar deze werden steeds teruggefloten door de scheidsrechter, omdat de grensrechter van Westervoort veel de vlag in de lucht stak. De grensrechter zal uiteraard een paar keer gelijk hebben gehad, maar vlagde ook paar keer mis volgens vele supporters en de technische staf. We gingen uiteindelijk met de brilstand de rust in.

De tweede helft ging de Boys door met waar ze de eerste helft mee bezig waren, namelijk fel op de tegenstander zitten. Althoff was in de ogen van de scheidsrechter een keer te fel waardoor hij een gele kaart moest incasseren. In de 65 minuut werd Aalders gewisseld door Dion Robben. Even daarna hadden de boys een levensgrote kans op de 1-0 maar dit mocht helaas niet zo zijn. De bal kwam via een afgeslagen corner bij Perloy terecht en die haalde gelijk uit waarna de bal eerst tegen de binnenkant van de rechterpaal en daarna tegen de binnenkant van de linkerpaal terechtkwam. De keeper was in deze de lachende derde en kon op de bal duiken. Pech dus!

De Ruyter maakte zijn rentree na een blessure en die werd in het veld gebracht voor Van Beek.

Even later kon de goed spelende Siemes niet meer verder in verband met een blessure en werd Jochem Robben in het veld gebracht. Mijnen ging op de plek van Siemes voetballen.

Westervoort ging steeds meer drukken maar als een collectief team konden we eindelijk de nul houden en daardoor een punt pakken tegen de kersverse winnaar van de periodetitel.

Volgend weekend zijn de Boys vrij en het weekend daarop zal RKPSC uit Pannerden de volgende tegenstander zijn op het Oerseveld. De aftrap is om 14:00 uur. Wij willen graag de supporters weer bedanken voor de steun en aanmoedingen. Wij zien u graag over 2 weken weer terug.