5 - 4

SDOUC F1

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 13

15 november 2014 9:00

Vandaag stond de topper tegen SDOUC op het programma. Vanaf het eerste moment werd al duidelijk dat dit een spektakel zou worden. Na enkele kansen over en weer opende SDOUC in de 7e minuut de score. Enkele minuten later werd de 1-1 binnengeschoten door Jory. Wij bleven daarna druk zetten en door een mooie voorzet van Dirk kon Noah de 2-1 scoren.
Met deze voorsprong gingen we rusten. De 2e helft kwam SDOUC al snel op 2-2 door een onhoudbaar afstandsschot. Niet veel later werd er weer gescoord door een speler van SDOUC.

Vanaf dat moment werd er weer voor elk grassprietje gevochten. In de 10e minuut begon Max aan een solo en scoorde met een mooie schuiver de 3-3. Vijf minuten later was het weer raak. Ties begon ook aan een solo maar zag dat zijn schot in eerste instantie door de keeper werd tegengehouden. Het was Orlando die daarna de 4-3 voorsprong kon binnenschieten. Een paar minuut later was het wederom Max die scoorde. Vlak voor het einde scoorde SDOUC nog de 5-4  en werd het een spannend einde. Ondanks de spanning in en om het veld konden we deze voorsprong vasthouden tot het einde.

Deze wedstrijd was echt reclame voor het voetbal. Leuk om te zien dat er zoveel mensen naar deze wedstrijd kwamen kijken. Ouders, opa's, oma's, vrienden en bekenden bedankt voor jullie positieve aanmoedigingen en tot de volgende keer!