Op basis van de 2e helft een terechte overwinning voor D1

ST: SV Babberich/Liemers-Carvium D1

0 - 5

Ulftse Boys JO13-1

Competitie

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 15

Datum

15 november 2014 11:00

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Rond kwart voor 10 zijn we vertrokken naar Babberich om daar de wedstrijd te spelen tegen Babberich/Carvium D1D. Ondanks de lage stand op de ranglijst waren we gewaarschuwd voor de tegenstander omdat ze slechts met 4-2 hadden verloren van de koploper Loil en over het algemeen veel goals hebben gescoord in alle wedstrijden.

De eerste paar minuten van de wedstrijd waren voor Babberich. Het was een klein wonder dat het de eerste minuten 0-0 bleef. Babberich kreeg namelijk grote kansen in de beginfase omdat onze verdediging grote moeite had met het 2 spitsensysteem van de tegenstander. Na enkele zaken aangepast te hebben en Lorenzo door te laten schuiven naar het middenveld kregen wij ook de eerste kansen.  Door een prachtige vrije trap van Tom komen we dan ook op een 0-1 voorsprong. Daan Alejandre zet ons uiteindelijk met een bekeken balletje op 0-2. Wederom mist de tegenstander voor open doel de kans op de aansluittreffer. Aan der andere kant missen we zelf ook twee enorme mogelijkheden. Gelukkig is het Lorenzo die met een bekeken afstandsschot de 0-3 aantekent. Dit is dan ook de geflatteerde ruststand. 

Tijdens de rust bespreken we het een en ander en nemen we ons voor om iets anders te gaan spelen met als resultaat dat we meer op de helft van de tegenstander spelen en veel minder kansen weggeven dan in de eerste helft. Nigel zet ons op 0-4 en een prachtige ‘Barcelona’ aanval leidt tot de 0-5 van Daan Alejandre. Tussendoor wordt er nog een buitenspeldoelpunt van Babberich terecht afgekeurd en houdt Nino met een geweldige redding zijn doel schoon vandaag.

Op basis van de 2e helft een terechte 0-5 overwinning van de Boys. Echter zeker niet zo eenvoudig als de eindstand doet vermoeden.

Aangezien onze concurrentie het afgelopen weekeind gewonnen heeft moeten we nog steeds de laatste twee wedstrijden blijven winnen om kampioen te kunnen worden. Volgens week spelen we tegen 't Peeske D1. Indien we deze wedstrijd winnen dan spelen we op zaterdag 29 november thuis de kampioenswedstrijd tegen Rijnland D1. Rijnland heeft net als ons alles nog gewonnen op 1 gelijkspel na. Dat wordt dus een spannend slot van de competitie!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!