E1 verliest van Sint-Joris-Zeddam

Ulftse Boys JO11-1

4 - 7

SJO Zeddam-Sint Joris E1

Competitie

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 13

Datum

22 november 2014 9:00

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Afgelopen zaterdag stonden de krijgers van de E1 als een stel jonge honden te trappelen om te gaan ballen tegen Sint-Joris-Zeddam. Vanaf de aftrap gingen onze mannen vol in de aanval, gelukkig hielden ze vast aan het vaste concept, en dus stonden we binnen enkele minuten toch weer achter met 0-1, deze kwam totaal onverwacht uit de lucht vallen.

Onze mannen keken elkaar aan, bundelden hun krachten en vochten zich als leeuwen weer terug in de wedstrijd. Zo nam Kamikaze-Kees het voortouw, en met de snelheid van een luipaard dribbelde Kamikaze-Kees zich door de verdediging en met een hard schot knalde hij de 1-1 boven in de goal. Onze tegenstander weigerde echter mee te werken aan onze opmars en scoorde de 1-2. Doordat onze verdediging iets te enthousiast te werk ging, kreeg Sint-Joris een vrije trap net buiten het strafschopgebied, en een met een goed ingeschoten trap viel de 1-3 binnen.

Tijd om weer wat terug te doen, en na een paar aanvallen en wat gerommel voor de goal was het Sneaky Siep die de 2-3 binnen kon schieten. Enkele katachtige reflexen van Mo de Muur konden helaas niet voorkomen dat de tegengoals vervolgens als rijpe appelen van de boom vielen. Sint Joris-Zeddam hield het gas erop, en onze verdedigers zagen op sommige momenten een muur van rode shirts op zich afkomen.

Ondanks het goede spel van onze mannen met af en toe briljante passes en bewegingen weigerde de bal om over de lijn te rollen bij de tegenstander. Hoe hard onze mannen ook werkten, hoe goed ze ook overspeelden, het lukte niet om een vuist te maken. Amazing Atakan redde de eer door uiteindelijk nog de 3-7 te scoren.

Ondanks dat we vaak het betere van het spel hadden, toch weer verloren. Wellicht dat de laatste wedstrijd voor de winterstop volgende week ons nog drie punten kan brengen…

Foto's gemaakt door Jeroen Tempels
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!