7 - 0

AD '69 F1

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 13

22 november 2014 9:00

Vandaag kregen we bezoek van AD'69 uit Aalten. Na de overwinning op SDOUC en de E2 begonnen we met veel vertrouwen aan de wedstrijd. In de 3e minuut werd de score geopend door een doelpunt van Orlando. Daarna golfde het spel heen en weer en hadden we een penalty tegen moeten krijgen. Tegen het einde van de 1e helft kwamen we op een 2-0 voorsprong door een eigen doelpunt van een speler van AD'69.  De 2e helft begonnen we weer beter te voetballen en kregen we meer grip op de wedstrijd. In de 2e minuut van de 2e helft scoorde Karim uit een mooie voorzet van Silas. 1 minuut later stond het alweer 4-0 door een goal van Jory. Daarna was het gedaan met de weerstand van de gasten uit Aalten. Door doelpunten van Dirk , Max en Silas werd de einduitslag 7-0.