De wedsrijd van de gemaakte, verloren, gebruikte, halve, maar vooral gemiste kansen

Ulftse Boys VR1 (zon)

1 - 0

SDZZ VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 4

23 november 2014 10:00

Deze wedstrijd was een belangrijke. We moesten 3 punten pakken om de aansluiting met de rest te behouden en kans op om een plek naar boven op te schuiven ,Sinds lange tijd speelden we alleen met speelsters van het 1e. Deze wedstrijd hadden we  12 speelsters . Iedereen was gebrand om de kans op 3 punten te pakken. Vooral onze jan hij had zo’n spanning dat hij weer met roken begonnen is  deze week  jammer gemiste kans jan . We begonnen dan ook erg gedreven aan de eerste helft.  Gelijk in de 1e minuut kregen we dan ook al een goede kans. Helaas belande de bal van Tjitske in het zijnet. We stonden op scherp! De tegenstander kwam nauwelijks aan voetballen toe. Kans op kans volgde. Corner na corner volgde. Er heerste wat paniek achterin door de mooie corners van Susan. Helaas werden deze kansen niet door ons afgestraft.  In de 9e minuut kwam er weer een mooie aanval en kans van onze kant. Opgezet door Denise en Bonny. En weer had de tegenstander geluk door deze mooie kansen van ons. De bal ging maar net naast gemiste kans In de 13e minuut was het dan eindelijk raak. Door een mooie aanval via Noëlle en Ambrose kon Bonny de bal feilloos binnen schieten de keepster was kansloos.  Kans afgemaakt hoppa de hoop was er nu. De tegenstander kwam er niet aan te pas. Corine had tot nu toe nog niks te doen gehad. Pas in de 20e minuut moest Corine aan het werk. Dit was ook een hele belangrijke redding. Tot aan de rust hebben we kans na kans gehad. Waar we normaal via corners nog regelmatig scoorden wilde het vandaag toch echt niet. Een bal op de keeper, kopbal op de lat het zat niet mee. Op slag van rust nog een mooie corner  maar de bal gaat voorlangs weer een kans gemist Op naar de 2e helft!

De tegenstanders waren vel in de duels en wij liepen vaak kans op een blessure op.

In de 2e helft gingen we verder waar we in de 1e helft gebleven waren. De tegenstander kwam nu wel wat meer aan voetballen toe,ze waren wat meer kansrijk Ze hebben in de rust gewisseld van keeper om hun kansen op winst te vergroten  en dat was zeker merkbaar. Maar dat weerhield ons er niet van om nog meer kansen te creëren. Kans na kans volgde weer. Maar nu moesten we toch wel uit gaan kijken dat we geen goal tegen kregen, en dan kansloos achter te blijven, De tegenstander kreeg toch een paar kleine kansjes. We stonden maar met 1-0 voor dus een kans op een  tegengoal konden we ons echt niet permitteren. In de 65e minuut kregen we dan de eerste corner tegen. Hier werd gelukkig niks mee gedaan kans verkeken voor sdzz En wij gingen door met aanvallen. Ook in de 2e helft zat het ons  niet mee. Nienke die de bal tegen de paal krijgt,  Ambrose die de bal overschiet en Marieke die ook een mooie kans had maar ook deze ging helaas over. Hoe dichter we bij het eind kwamen hoe spannender het werd langs de kant en in het veld, gelukkig is het bij 1-0 gebleven. Hoewel we misschien wel kans hadden  met 7-0 te kunnen winnen, zijn we toch heel blij met deze 3 punten!

Nu hebben we toch nog kans om in de bovenste regionen mee te draaien,en niet kansloos onder in te blijven staan