5 - 2

AZSV A3

A-junioren zaterdag, A1, 3e klasse 09

29 november 2014 15:00

Zaterdag 29 november stond de wedstrijd tussen de A1 van Ulftse Boys en de A3 van AZSV Aalten op het programma, op T’ Oerseveld te Ulft.

Door de Ulftse Boys werd er begonnen aan een warming up. Eerst warm lopen en daarna een positie spel.  Daarna volgde er een wedstrijd bespreking en om 3 uur werd er afgetrapt met de volgende elf spelers:

Niels, Bram U, Rick, Marnix, Joost, Robin, Senne, Harm, Morrison, Jochem (C), Roel.

De ploeg uit Ulft nam meteen de touwtjes in handen. Met goed aanvallend voetbal kwamen de Ulftse jongens al meteen tot een paar goeie kansen. Na een paar van deze aanvallen werden de boys beloond en kwamen zij op een 1-0 voorsprong. Door een doelpunt van aanvoerder Jochem. Ulftse boys bleef goed spelen, en na een fout van de keeper van de tegenpartij kon Jochem de bal binnenwerken en kwamen de boys voor rust op een 2-0 voorsprong.

Na rust bleven de boys goed voetbal vertonen. Zowel aanvallend als verdedigend. Na wederom een goede aanval schoot Bram U de 3-0 binnen.  En niet lang na de derde treffer scoorde Harm ook de 4-0.  Maar helaas kregen de boys hierna een doelpunt tegen. Een speler van de tegenpartij schoot de bal vanaf afstand over de keeper aan Ulftse kant heen. Maar niet getreurd want de Ulftse ploeg wist dat de wedstrijd al gewonnen was. Er kwam zelfs nog een treffer van de thuisploeg, Jochem scoorde zijn 3de goal van de wedstrijd en was met zijn 3 doelpunten dus goed voor een hattrick.  Met deze 4-0 voorsprong voetbalde de boys lekker door maar keek het later toch nog toe hoe de tegenstander de 4-2 scoorde. Echter lieten de boys het hoofd niet hangen en al snel schoof Harm dan ook de 5-2 binnen.