Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

30 november 2014 9:30

Combineren, elkaar coachen, vroeg storen.
Dat zijn de opdrachten die de spelers mee kregen van hun coach.

Dit allemaal wat ze vorige week in de eerste helft niet deden en in de tweede wel en zo de wedstrijd konden winnen. De wedstrijd begint goed, al gaat er wel een discussie vooraf.

We krijgen in de 6e minuut een penalty mee. Je kunt hem geven en de scheidsrechter doet dat dan ook. Varsseveld is vol van verbazing en er gaan dan ook enkele spelers in protest.

Het helpt niet, Coen mag vanaf elf meter binnen schieten 1-0. Varsseveld kan niet echt een vuist maken en hierdoor krijgen wij kansen die soms niet te missen zijn. Dit gebeurt echter wel en zo blijft het tot de rust maar 3-0 door doelpunten van Frank en Jordy (ja , de Joker).

In de rust durft de coach het aan om 5 x te wisselen en dat dat pakt goed uit.

Door doelpunten van Remco, Marco en 2x Frank lopen we uit naar 7-0. De uitslag had hoger kunnen zijn, maar we zijn echter slordig in de afronding. Mede ook door goed keeperswerk van de Varsseveldse goalie blijft het uiteindelijk bij 7-0.