Duur verlies voor het Vijfde

Ulftse Boys 5 (zon)

1 - 6

RKZVC 6 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

Datum

7 december 2014 9:30

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Opstelling

Het gaat goed de laatste wedstrijden. Je leent spelers uit naar andere elftallen en als we dan zelf een keeper nodig hebben (Ronnie en Paul zijn geblesseerd) is die niet beschikbaar. Dus met Nick op doel gaan we de wedstrijd in die we kunnen winnen in mijn ogen.

In de eerste 10 minuten krijgen we dotten van kansen en moet je met 2 of 3-0 voor staan. Helaas we kunnen niet scoren. Dit breekt ons op en in de 23e minuut verliezen we de bal op het middenveld. RKZVC straft dit ook gelijk af en maakt de 0-1. Hierna krijgen we zelf weer enkele goede kansen op de gelijkmaker maar van korte afstand missen we doel.

Na een half uur spelen kan Daan de bal niet kwijt en hij verliest hem aan de tegenstander. Deze speelt de bal diep en Sander kan de bal nog onderscheppen. Hij schiet echter de bal voor het doel langs waar de speler van RKZVC de bal op wacht en hem in de rechter bovenhoek schiet 0-2. Toch is er nog hoop als we 5 minuten voor rust een penalty mee krijgen. Coen onze hoop in bange dagen moet dit aan kunnen. Echter schiet hij de bal op de paal en zo blijft het tot de rust 0-2. Dit ook wel omdat Nick toch een paar goede reddingen heeft.

De tweede helft beginnen we sterk, kansen over en weer, wij maken ze niet en binnen tien minuten staat het dan ook 0-4. Gerben wordt na een uur spelen diep gestuurd op aangeven van Frank en deze keer lukt het wel 1-4. RKZVC maakt nog twee doelpunten en zo is de eindstand 1-6, ondanks dat Nick op doel staat.

Het lijkt een zware wedstrijd te zijn geweest maar als we de kansen zelf maken en de bal niet zo gauw kwijt raken aan de tegenstander ben ik er van overtuigd dat deze wedstrijd een leerproces was.

Volgende week naar de nummer 1 in de stand en dan gaat het goedkomen, daar ben ik van overtuigd.

Opstelling: Nick, Michel, Walter, Coen, Sander, Teunis (Alfred 45e), Maarten, Daan, Marco (Jordy 45e), Frank, Gerben.

Foto's geplaatst door Eugene Arentz
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!