4 - 1

Ulftse Boys 5

Mannen zondag, 5, 7e klasse 15

3 mei 2015 9:30

Een wedstrijd die je op papier moet winnen. We kunnen zelfs spelers thuis laten omdat we 14 man hebben om te spelen. De praktijk laat echter zien dat dit niet altijd op gaat. Spelers komen niet of verslapen zich.

Ook hebben we geen keeper vandaag. Maar de "Joker" heeft zich bereid gevonden door niet te gaan scoren, maar ze tegen te houden. Ondanks de zenuwen gaat hij er toch maar staan. "Klasse Jordy!".

Al Na 6 minuten laat hij zien dat het hem serieus is. Er komt een snelle uitbraak van VVG. De speler van VVG komt alleen op Jordy af. Schiet en Jordy kan het schot tot een corner verwerken. Daarna komen beide ploegen niet echt tot gevaarlijke kansen en zo staat het tot de 36 minuut 0-0.

Dan wordt er een overtreding gemaakt op 25 meter van ons doel op een VVG speler. Vrije trap. De bal gaat direct op doel. Door nog onbekende oorzaak gaat de bal naar links en Jordy kan hem niet meer pareren: 1-0.

Twee minuten voor de rust staat het nog steeds 1-0. We hebben niet echt kansen en VVG evenmin. Een corner net voor rust voor VVG zet echter de stand op zijn kop. De bal wordt voorgezet en de "oudste man" (Jos Kolks) op het veld knikt hem binnen 2-0. Hier zagen we echter met onze verdediging er niet goed uit.

De tweede helft is hetzelfde als de eerste. Weer geven beide teams weinig weg en weer komt er een vrije trap voor VVG net buiten de zestien. De speler draait hem net buiten bereik van Jordy 3-0. Na een uur spelen wordt het zelfs 4-0.

Met nog een kwartier spelen moet Sander (gescheurde enkelbanden bleek later) vervangen worden door Nick, die net terug van vakantie even was kijken en heeft zich toch omgekleed. Met de schoenen van Arno (die was na 30e minuten al geblesseerd uitgevallen) gaan we toch met 11 man verder.

De schoenen van Arno doen zijn werk. Alleen heeft Nick veel moeite met de linkervoet. Helaas de kans die hij krijgt gaat er niet in. Toch is het Daan die op aangeven van Marco de bal controleert  op de zestien. Hij draait twee man dol komt alleen voor de keeper en schiet beheerst binnen 4-1.

Dat was een wedstrijd die helaas geen winst opleverde maar alleen maar verlies. Arno en Sander, hun seizoen is voorbij. Maar kunnen hopelijk volgend seizoen weer vlammen met het 5e.

Opstelling: Jordy, Marto, Roy, Coen, Sander( Nick 75e), Daan, Maarten, Arno (Bram 30e), Marco, Alfred, Gerben.