E-pupillen zaterdag, E1, 3e klasse 19

11 april 2015 9:00

Zaterdag 11 april stonden de krijgers van de E1 in een lekker voorjaarszonnetje aan de aftrap tegen Zelhem.
Zelhem is een regelrechte concurrent in de top drie, dus punten pakken was gewenst om niet te ver terug te vallen in de titelstrijd.

Maar ergens ging er iets helemaal fout..., de krijgers hadden schijnbaar niet helemaal in de gaten dat de wedstrijd al begonnen was, want Zelhem tikte vanaf de eerste minuut door onze verdediging. Het was dan ook een kwestie van enkele minuten voor we al met 0-1 achter stonden.
Zelhem stond met vier verdedigers te spelen, en met succes.
Op een enkele plaagstoot na kwamen onze krijgers niet echt gevaarlijk voor de goal van Zelhem.
Zelhem daarentegen tikte er vroljk op los en wist onze verdedigers wel voorbij te komen.
Het leek wel of de wedstrijden die op de andere velden om ons heen interessanter waren dan onze eigen wedstrijd, want de concentratie was niet echt aanwezig.
Ondanks de belofte in de rust dat de krijgers de tweede helft wel zouden focussen op de wedstrijd, kwamen we niet aan scoren toe.
Zelhem gebruikte heel handig de  gaten die er vielen, en tikte ons met 0-4 van de mat.

Een terechte overwinnig van Zelhem..., en nu gaan onze krijgers de schouders er onder zetten voor de volgende wedstrijd..