8 - 0

SVGG F1

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse 24

11 april 2015 11:00

Deze zaterdag heten we de F1 van Megchelen van harte welkom op 't Oerseveld. Nadat de jongens twee wedstrijden verloren hadden (Gaanderen en Viod F4) was twee weken terug de winst weer voor de Ulftse Boys, Viod F6 werd wederom verslagen met 2-1. Dit geeft nogmaals aan dat de jongens de terechte najaarskampioen zijn!

De stemming zit er op 't Oerseveld al goed in. De dames ME1 zijn kampioen geworden, ook langs deze weg , dames van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap, namens alle spelers, trainers, begeleiders en supporters van de F2!  Een topprestatie waar jullie met z’n allen trots op mogen zijn.

De jongens voelen de positieve sfeer op het veld en gaan voor de volle 3 punten. Op het veld worden de posities bepaald. De jongens doen de warming up en om klokslag 11 uur klinkt het fluitje, we gaan beginnen. De jongens zijn fel, strijden om de bal en al na 5 minuten is het Dain die de bal voor de Ulftse Boys in het net schiet. Al snel krijgt Toine goede kansen en raakt Dain de paal. Uiteindelijk weet Dain, doordat de jongens druk blijven zetten de twee-nul te maken. Wederom heeft Toine kansen en de drie-nul komt dan ook terecht op zijn naam te staan. In de eerste helft weten vervolgens Finn en Dain nogmaals het doel van SVGG te vinden. Het is 5-0. Mads weet zijn net mooi schoon te houden en met deze stand gaan we de rust in.

Na rust staat Mick in het doel en zoeken de jongens wederom veelvuldig de helft van de tegenstander op. Al lijkt het wat minder gretig te gaan, in de tweede helft is het Louis-David die toch de 6-0 op het scorebord zet. Toine maakt vervolgens doelpunt 7 en 8.

Het is uiteindelijk Mick die de eindstand beslist door nog een penalty te stoppen die aan SVGG gegund werd. Met een mooie uitslag van 8-0 gaan de jongens op weg naar de kleedkamer om na te genieten van deze wedstrijd. Goed gedaan jongens!

Inmiddels staat we op een gedeelde derde plaats in de competitie. VVL staat in punten gelijk, heeft echter een beter doelsaldo. Viod F6 staat 2e, hebben 1 wedstrijd verloren, laat dat nu door onze F2 komen J.

Aankomende zaterdag gaan we naar Varsseveld om daar om 10.00 uur te spelen. We gaan wederom voor de winst!

Benieuwd hoe het verder gaat?  Blijf ons volgen in de race naar het voorjaarskampioenschap!