2 - 1

Etten ME1

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 2e klasse 10

14 maart 2015

De meiden spelen vandaag thuis de afgelaste wedstrijd van 7 febr. jl. Etten komt op bezoek en dat is niet voor de eerste keer.. de meiden kennen elkaar inmiddels. en of dat het was?
De 1e helft verloopt goed, zo goed zelfs dat voor de eerste 5 minuten de eerste treffer er al in zit 1-0 wordt op de naam van Marrit Liebrand genoteerd... het gaat lekker heen en weer,
de meiden van UB zijn veel aan de bal.. Etten komt wel dichterbij onze goal maar door de goede verdediging komt de bal niet verder.. maar dan inmiddels zo'n 10 minuten later door een prachtige voorzet komt de bal bij Jitte en gaat de keepster voorbij... 2-0 Toppers..
Zo spelen de meiden flink heen en weer en dan fluit de scheids voor rust. mooie 1e helft.
Na de rust komen de meiden van Etten meer aan onze kant, het spel wordt duidelijk anders en een behoorlijke rommel.. de meiden komen niet weg met de bal, Etten is de tweede helft duidelijk beter. beide teams zetten de boel op slot maar dan gebeurd het onvermijdelijke weleens waar een prachtige goal maar wel tegen. Etten scoort en met nog een aantal minuten op de klok voeren beide teams de druk op... maar er komen geen doelpunten meer bij, de scheids fluit af en met bijna een kopie van de laatste wedstrijd tegen hun uit de vorige competitie winnen we weer van Etten met 2-1.