Ulftse Boys komt door hulp op stoom tegen Sint Joris

Sint Joris 1 (zon)

0 - 4

Ulftse Boys 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 5e klasse D

Datum

13 september 2015 14:00

Scheidsrechter

Hup, O.G.H.

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Opstelling Ulftse Boys 1 (zon)

Voor de tweede competitiewedstrijd in dit nog prille seizoen stond een uitwedstrijd naar Sint Joris in Braamt op het programma. Vooraf werd er door de technische staf gewaarschuwd dat we onze tegenstander van vanmiddag niet moesten onderschatten, omdat het dan wel eens een lastige klus kon worden. Aan de hand van de woorden ‘Never change a winning team’ stuurde trainer Patrick Visser dezelfde elf namen het veld in als vorige week: Bouman; Siemes, Schepers, Gerritsen, Rijntjes; Bannink, De Ruyter, Gebbinck; Van Beek, Luciana en Perloy. De wisselspelers deze middag waren Van den Heuvel, Wassink, Robben en Vinkenvleugel. 

Het begin van het duel was nog wel aardig van de bezoekers, maar de kansjes waren niet besteed aan de ‘Oerse’ mannen. Zo gleed Perloy in kansrijke positie uit op het moment dat hij wilde uithalen. Na de beginfase zakte het niveau van de ‘Boys’ in de wedstrijd tot ver onder het niveau van hun kunnen. Het team grossierde in slordige passes, onoplettendheden en het verliezen van de onderlinge duels met hun tegenstanders. Dit leidde zelfs tot enkele kleine mogelijkheden voor de gastheren uit Braamt waarbij Bouman een enkele keer moest ingrijpen om de rood-wit-blauwen van een achterstand te behoeden. Toch waren het de bezoekers die zo’n vijf minuten voor de pauze aan de leiding kwamen. Met een schitterende bal over zijn eigen keeper heen bezorgde een verdediger van Sint Joris de Ulftenaren een 0-1 voorsprong. Deze werd enkele minuten voor rust verdubbeld door onze ‘nummer 10’ Gebbinck, hij promoveerde een afgemeten voorzet van de mee opgekomen linksback Rijntjes tot doelpunt: 0-2. Dit was ook de ruststand.

In de openingsfase van de tweede helft was het duidelijk dat de bezoekers door wilde gaan met waar het aan het einde van de eerste helft mee bezig was: scoren. De bal ging sneller rond zoals dat zo mooi heet, en de te lopen afstand voor de thuisploeg werd groter en groter. Het elftal van Sint Joris oogde vermoeider, en via de snelle flanken van de ‘Boys’ werden meerdere kansen gecreëerd. In de 60e minuut werd het elftal hiervoor beloond, na een goede aanval kwam de bal via Gebbinck voor de voeten van Perloy. Hij schoot zonder twijfel zijn eerste treffer van het seizoen binnen: 0-3. Het spelbeeld veranderde daarna niet meer, kans op kans om de score verder op te voeren richting de dubbele cijfers volgden voor de Ulftenaren. Deze werden echter bijna allemaal te zwak uitgespeeld of ingeschoten. Zo schoot invaller Thom Wassink op de vijf meter een bal richting de kerk in Braamt. Even later was hij wel aangever bij het laatste doelpunt van de middag. Wassink stuurde Luciana diep die met zijn snelheid niet meer bij te houden was voor zijn directe bewaker en de bal alleen voor de keeper in het doel schoot: 0-4. Zo leverde dus ook de tweede competitiewedstrijd een zege op, en hebben de ‘Boys’ na twee wedstrijden 6 punten en een doelsaldo van +6.

Wij willen het massaal toegestroomde publiek op Sportpark Gerrit Dieker bedanken voor hun steun. Wij vinden het geweldig om te zien dat er zelfs bij de uitwedstrijden meer publiek van de ‘Boys’ is dan van de gastheren. Hopend op ook dan jullie steun kijken wij uit naar het duel volgende week om 14:00 uur uit bij medekoploper en mede-degradant Sc Rijnland. Het belooft een zware wedstrijd te worden, want vorig seizoen werd er immers met moeite 1-1 gelijkgespeeld. Tot dan!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!