Ulftse Boys C1 wint eerste Achterhoek Cup wedstrijd

Terborg C1

0 - 7

Ulftse Boys JO15-1

Competitie

C-junioren, C1, 04

Datum

23 september 2015 19:00

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

In het seizoen 2015/2016 gaat de eerste editie van de Achterhoek Cup voor C1-junioren van start. Ook het talentvolle team van Ulftse Boys doet hier aan mee. Het team is ingedeeld bij v.v. Terborg C1, SVGG C1GD en AZSV C1.

De C1 heeft ten opzichte van vorig jaar een aantal mutaties gehad. Zo zijn er een aantal spelers naar de B1 verhuisd en zijn er een aantal van de D1 overgekomen, wel te verstaan Lorenzo Duimelaar, Zejad El Hosiny en Cem Duman. Omar Osman, Luuk Bruins en Wouter Kok zijn dispensatiespelers en samen met Ties Tempels, Clayton Coombs, Lucas van Ampting, Isaac Immink, Milan Robben, Edo van Hal, Stijn Heuvels en Bram Teunissen is het team compleet.

De voorbereiding is gestart onder leiding van Henk Swaters, Raymond Heuvels en Jesse Rijntjes op 15 augustus. Nadat alle spelers terug waren van vakantie is een doel gesteld: in de top 5 eindigen van de 2e klasse. Nadat alle wedstrijden in de beker gewonnen werden en in de competitie tot nu toe ook, blijft datzelfde doel staan. Als team is afgesproken na 10 wedstrijden te kijken: is dit een realistisch doel? Moeten we deze omhoog, of omlaag aanpassen?

De eerste competitiewedstrijd tegen een sterk VIOD C2 werd gewonnen en dat geldt ook voor de uitwedstrijd tegen DVC C2. Deze uitwedstrijd bleek voor supporters een mooie pot, want er werd met 14-0 gewonnen. Er werden veel goals gemaakt, maar het was erg knap dat het team samen bleef spelen om te scoren. Individuele acties (zijn natuurlijk belangrijk) werden afgewisseld met inkaatsen en door bewegen waardoor we erg moeilijk te stoppen waren. Dat bleek ook het geval in de Achterhoek Cup wedstrijd tegen Terborg. Al snel werd de score geopend en met rust was het 0-4 (goals: Stijn Heuvels 2x, Milan Robben 1x en Wouter Kok 1x). Achterin werd niks weggegeven door de uitstekend spelende defensie, zelfs zonder aanvoerder Clayton Coombs (blessure). Luuk Bruins, de talentvolle keeper, kreeg het koud want zijn aandeel bleef beperkt tot minder dan 10 balcontacten. Na rust werd nog driemaal gescoord: Zejad el Hosiny, Edo van Hal en Cem Duman (allen eenmaal). Het middenveld liet zien een geweldig middenrif te zijn waar bijna altijd ‘voetballen’ de hoofdgedacht is. Samen met zeer gevaarlijke voorhoede spelers is dit een ‘beastteam’ (zo zeggen jullie dat toch, jongens?) Een dikke pluim voor dit team, want de hele wedstrijd bleef de focus erbij!

Het hele team, Luuk, Ties, Lucas, Clayton, Lorenzo, Isaac, Wouter, Edo, Milan, Stijn, Bram, Zejad, Cem en Omar verdient een compliment en moet genieten van de overwinningen tot nu toe. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!