5 - 1

VVG '25 F3

F-pupillen, F3, Groep 5 54

29 augustus 2015 10:00

Op een zonnige zaterdag ochtend met wat douw aan de grond liet de U.B. F3 vandaag zien wat ze waard waren, met maar liefst een 6-1 overwinning. Tijdens de warming up concludeerde trainer Marco Bennink al dat de oogjes goed stonden "ze zijn scherp" liet hij me weten! Aftrap was voor VVG maar Sep wist in de eerste minuut al een aanval te forceren en kon zo vrij op het doel komen. Sep schoot vanaf de linkerkant de bal in de voet van Tijn die de bal op een eenvoudige wijze kon intikken. Een mooie openingstreffer.  VVG wist het doel van de U.B. wel te vinden maar werden direct afgestraft door de voortreffelijke verdediging. De verdediging die bestond uit Jonas, Vigo, Tijn, Ties, Daan en Dirk had veel weg van de verdediging van Manchester United, zodra VVG de bal had stonden deze 6 verdedigers direct om de aanvallers van VVG heen, een prachtig gezicht! Hiervoor moest zo nu en dan wel een strafschop worden geïncasseerd, maar dat werd door de keepers Dirk en later Vigo goed opgelost. Voor de rust weet Sep vanuit een prachtig mooie opgebouwde aanval vanuit het middenveld de bal naar voor te krijgen, hij past de bal door naar Djille, en hij weet de bal eenvoudig het doel in te rammen! De jongens gaan met een goed gevoel de rust in, Wiebe heeft wat last van zijn voeten en wisselt nog even snel van schoenen. Na een tactische bespreking van de trainer snellen de jongens het veld weer op. Aftrap is voor U.B. en daar weet Sep wel raad mee! Hij loopt recht op het doel af, Djille met zich mee, Sep past naar Djille en Djille scoort hem waanzinnig mooi in. In de tweede helft neemt de U.B. duidelijk het heft in handen. De U.B. zet de verdediging van VVG behoorlijk onder druk en na 6 minuten spelen weet Stein na een flipperkast op het doel van VVG, doeltreffend te scoren! 5 minuten later weet ook Ties de bal van VVG te veroveren, hij rent als een speer naar voren en speelt de bal door naar Sep, met een flinke lel op het doel is 5-0 een feit. VVG weet na een counter aanval de verdediging van de U.B. te misleiden en scoort. De U.B. is weer even op scherp gezet. Wiebe weet te antwoorden door een ongeëvenaarde aanval vanaf de rechterkant, hij speelt drie verdedigers van VVG voorbij en past naar Stijn, hij maakt deze aanval af door de bal zelfverzekerd in te tikken. VVG was deze wedstrijd kansloos tegen de U.B.