12 september 2015 15:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 12 september speelden Ulftse Boys C1 thuis tegen Viod C2.

De ruststand was 1 – 0, de eindstand was 3 – 0. Ulftse Boys C1 heeft de eerste 3 punten in de competitie binnen.

De eerste helft ging goed, veel aanvallen, veel kansen. Viod had nog 1 of 2 kansen, maar UB was in alle opzichten beter. De ruststand was wel 1 – 0, maar het had minstens 3 – 0 moeten staan; het team van Ulftse Boys heeft veel kansen gemist maar de keeper van Viod heeft ook veel ballen tegengehouden. De eerste goal kwam van Cem Duman. Ook deed Darren Osayi van de D1 mee, omdat Zejad Elhosiny ziek was en niet mee kon doen.

De tweede helft werd er ook goed gevoetbald, weer had UB veel kansen waarvan er weer veel werden gemist, maar uiteindelijk wel 2 goals werden gemaakt. Weer een goal van Cem Duman en ook een goal van Omar Osman. Viod heeft ook een paar kansen gehad, maar eigenlijk niet veel gevaarlijke aanvallen gecreëerd. Eindstand: 3 – 0 voor Ulftse Boys C1.