2 - 2

Ulftse Boys JO17-1

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 16

19 september 2015 14:30

Om 14:30 stonden we op veld, Ulftse Boys B1 tegen Silvolde B2d. De eerste paar minuten ging het gelijk op. We kregen een paar kansen en Silvolde ook. Na een paar kansen gehad te hebben maakte Görkem Kozan de 1-0 voor Ulftse Boys. We gingen met een goed gevoel de rust in.

Rust

Begin tweede helft ging het er weer gelijk op maar een paar minuten in de 2de helft maakte Silvolde de gelijkmaker, 1-1. Toch lieten we de koppen niet hangen. We gingen door. Even later kwam de 2-1 voor Ulftse Boys weer door Görkem Kozan gescoord. We probeerden de score zo te behouden, maar Silvolde kreeg een onterechte vrije trap en maakte daar gebruik van en weer de gelijkmaker voor Silvolde.

De scheids eindigde de wedstrijd met een stand van 2-2. Het was niet de 3 punten waar we op gehoopt hadden, maar we hebben tochnog 1 punt meegekregen.

Door: Görkem Kozan