De clash der titanen!

Ulftse Boys JO11-3

2 - 7

Ulftse Boys JO11-2

Competitie

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse 16

Datum

19 september 2015 8:30

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Zaterdag 19 september , 08.30 uur. De enige echte streekderby van het seizoen staat op het programma. De trainers van de E2 en E3 slijpen de messen, en zijn al weken in training voor dit moment. De clash van de titanen begint.

Het is nog donker als de mannen het complex betreden.  Iedereen is gespannen. Als de E3 wint, dan moeten de trainers van de E2 een seizoen lang de kleedkamers schoonvegen en kunnen de UB51 leiding niet meer onder ogen komen. Wint de E2, dan is het schoolplein van de Dobbelsteen op maandag een grote ravage. Kortom, de belangen zijn enorm.

De families van beide teams zijn voor dag en dauw opgestaan voor het duel de duellen. In de kleedkamer wordt de tactiek nog even doorgesproken. We spelen ons eigen spel, maar zijn beducht op de kracht van de E3. Het zal er om gaan spannen.

Klokslag half 9 fluit Tinka de wedstrijd af en gaat het spektakel los. Met de slaap nog in de ogen en de pap nog in de benen, staan de jongens van de E2 te kijken naar al die drukte op het veld. En al na 2 minuten scoort de E3 zijn eerste doelpunt. Ai, daar waren we al bang voor.

Dit schudt de jongens wakker en vol vuur beginnen ze te spelen. Met mooi positie spel tikt Bram al snel de 1-1 binnen, op zijn Brams met een mooi stiffie. Dit geeft de trainers de moed die het nodig heeft. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!