Net als de F2 mooie overwinning voor de F3

30'
33'

F-pupillen zaterdag, F3, 5e klasse 38

19 september 2015 10:00

Wat een spannende wedstrijd was dit! De eerste helft verliep wat moeizaam omdat de jongens niet goed in het spel konden komen. Door een paar gaten in de verdedigingslinie en misgegrepen kansen ging U.B. F3 met 2-3 de rust in. Wat er precies in de rust besproken is, is voor ons nog niet helemaal duidelijk maar de jongens lieten een totaal ander spel zien in de tweede helft. De jongens speelden weer goed samen en verdedigden voortreffelijk. Een lust voor het oog. Voor we het wisten werd de wedstrijd afgefloten met 6-3 op het scorebord. Mooi gedaan jongens!