9'
39'

F-pupillen zaterdag, F3, 5e klasse 38

26 september 2015 10:00

De Jongens van U.B. F3 stonden vandaag weer op scherp, waar ze de vorige wedstrijd mee geëindigd waren, gingen ze vandaag weer vrolijk mee verder. Het was een waar spektakel van mooi samenspel, prachtige passes en individuele acties. In het zonnige Zelhem was de aftrap voor de Ulftse boys. Vrij snel na de aftrap resulteerde een individuele dribbel Van Ties in een 0-1 voorsprong. Vervolgens kwam er een prachtige aanval die vanuit de achterhoede werd opgebouwd, waarbij Sep de bal door kon steken op Stijn die volledige vrij stond en naar voren kon komen, Stijn mist helaas door een schot op de paal. Na 5 minuten spelen krijgt Jonas de kans om een Penalty te nemen, veroorzaakt door een handsbal van Zelhem. Zo cool dat hij is, neemt hij de penalty zonder blaam en zet de Ulftse Boys hiermee op en 0-2 voorsprong. Met nog geen 10 minuten op de klok komt de Ulftse boys op een 0-3 voorsprong door een prachtig schot van Sep. De jongens gaan na nog wat mooie kansen van Djille, Daan, Tijn en Wiebe met 0-3 op het scorebord de rust in. Direct na de rust ziet Zelhem een kans om ondanks een goede actie van onze keeper Dirk'op 1-3 te komen. Nog geen 2 minuten later antwoord Ties met een tegengoal, 1-4 is een feit. Vervolgens laat de Ulftse boys zich wat zakken en gaan verdedigend spelen. Jonas en Figo weten goed raad met de aanvallers van Zelhem, "blokken"!. Een doorgebroken spits van Zelhem word getackeld door 1 van onze verdedigers en sleept hier een penalty uit, maar er volgt geen tgengoal. Het is 1 minuut voor tijd en ja hoor, daar is Djille om nog 1 klap uit te delen aan Zelhem, eindstand 1-5 voor de Ulftse Boys. Prachtig gedaan Jongens!

Door: Robbie Ursinus en Jeroen van Uum