VVG "25 5 een tegenstander om iets goed te maken

Auke Hugen (kopbal)
Auke Hugen (schot)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 17

27 september 2015 9:30

De laatste wedstrijd vorig seizoen was een blamage van ons dus moesten we iets rechtzetten. Het eerste half uur gaat de wedstrijd gelijk op beide teams hebben kansen die niet worden om gezet in doelpunten. Dan krijgt VVG een corner. Niels stomp de bal weg maar hij raakt hem niet lekker waardoor de bal rechts omhoog gaat. Hij komt voor de voeten van een VVG speler die zonder te aarzelen de bal in het doel schiet, 0-1. Balen op zo'n manier een goal tegen te krijgen, zeker omdat Niels toch enkele goede reddingen had verricht.

Na de rust beginnen we sterk een cornerbal van Remco op Marto. Die de bal weer terug speelt op Remco. Deze zet de bal goed voor zodat Auke de bal in het doel kan koppen. 1-1.

Lang plezier hebben we niet want Maarten verspeelt de bal op het middenveld aan VVG. De speler kan doorlopen richting Niels die ook de bal niet kan tegenhouden 1-2. Op dezelfde wijze komt ook de 1-3 tot stand Coen speelt de bal diep op Auke die de bal zit onderschept worden waardoor VVG kan aanvallen. Een strak schot in de boven hoek.

Met nog een kwartier te voetballen krijgen we toch kansen. Maarten kan zich doorzetten op het middenveld. Speelt 3 man uit en schiet de 2-3 binnen. We krijgen kansen op de 3-3 maar VVG houd stand ze maken helaas voor ons de 2-4. Toch zetten we door en dat resulteert 5 minuten voor tijd in de 3-4 van Auke op aangeven van Marto. In de laatste minuut krijgen we nog een kans op 4-4 maar ook deze kans gaat verloren. Hiermee ook de wedstrijd en gaan de punten naar Gaanderen.