Mannen zondag, 5, 7e klasse 17

4 oktober 2015 10:15

Opstelling Ulftse Boys 5 (zon)

Ondanks 14 man afwezig met verschillende redenen en met 3 man van het 3e gaan we toch richting Vosseveld. Vorig jaar nog tegen het 4e gevoetbald, nu moeten we het op nemen tegen Vosseveld 2.

Het gaat gelijk op, kansen over en weer maar gaan er aan beide kanten niet in. Dan komt er na een kwartier spelen een voorzet over rechts. Remco wil de bal nog wegschieten maar kan niet voorkomen dat de tegenstander iets sneller is en de bal in het doel schiet, 1-0. Kort hierna is het Mike die met een reflex de 2-0 voorkomt .

Bij een aanval over links van ons gaan Marto en Arno een combinatie aan. Marto loopt door Arno houdt de bal bij zich en komt vrij voor een schot maar deze word geblokt. Hierdoor krijgt Vosseveld de bal. Marto en Arno zijn beide uit de verdediging weg en Vosseveld maakt met een snelle counter de 2-0.

We krijgen kansen om een doelpunt te maken, maar scoren helaas niet. Voor rust valt ook nog de 3-0 via een corner die diep bij de tweede paal wordt ingekopt.

Over de tweede helft valt weinig te vertellen dan dat we alles op alles hebben gezet om te scoren. Dat lukt, want Arno red de eer met een schot vanaf de rand zestien. De keeper ziet de bal wel komen maar kan hem niet keren. Arno maakte de 6-1.

Omdat we alles op alles zetten kan Vosseveld lekker counteren en opvallend genoeg worden ook nog eens al die counters omgezet in doelpunten. Het wordt uiteindelijk 12-1. Rest alleen nog de vraag: Wat doet een 2e elftal in de 7e klasse? Het 4e was vorig jaar al kampioen en zouden moeten promoveren. Hiervan in plaats staat nu gewoon het 2e in onze klasse.