3 - 1

Ulftse Boys 5 (zon)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 17

18 oktober 2015 11:00

We beginnen een kwartier te laat omdat de scheidsrechter er niet is. De tweede is onder weg. Toch beginnen we met een andere scheidsrechter. Gelijk al in de eerste minuut een voorzet van Frank komt op de hand van de linksback maar de scheidsrechter zegt het niet gezien te hebben dus spelen we verder. De kansen zijn over en weer en binnen een kwartier heeft Auke toch 2 opgelegde kansen die er niet in gaan. VVL heeft ook enkele goede kansen maar zij kunnen het niet om zetten in doelpunten. Dan krijgen we een aanval van achteruit. Roy speelt Remco op links aan hij dribbelt zich vrij en kijkt wat Auke doet. Deze gaat diep. Remco speelt de bal Auke neemt hem op zijn borst mee en komt direct oog in oog te staan met de keeper. Hij lobt hem over de keeper en de bal stuitert in het doel 0-1.

Toch niet verwacht dat we voorkomen te staan tegen VVL. Ook al omdat we al tien minuten Arno moeten missen die weer eens voor twee man wil lopen en dat gaat hem niet goed af. Hij krijgt weer last van zijn hamstring en moet eraf voor Erik.

Ook VVL krijgen grote kansen maar pas in de 40e minuut maken ze de 1-1 doordat we de bal niet weg krijgen bij een corner.

In de rust moeten we Auke wisselen(werken) en we verder geen wissels meer hebben gaan we vol goede moed met tien man verder.

Je zou zeggen VVL loopt over ons heen gezien de vorige uitslagen van hun. Toch loopt het anders ondanks met tien man krijgen we toch enkele kansjes.

Na een kwartier spelen krijgt VVL een vrije trap. Hij gaat direct op doel. Mike kan  hem niet klemmen en een speler van VVL is er snel bij om hem in te schieten. Hier door lijkt VVL te denken dat ze er zijn maar met tien man gaan we toch vol op de aanval. We krijgen enkele grote kansen maar de keeper staat zijn man en houd alles uit zijn doel. Het blijft dan ook 3-1 voor VVL en hadden we de wedstrijd uit gespeeld met 11 man dan was er misschien wel een stunt gebeurt in Lengel.

Toch mag er gezegd worden dat er zeer goed is gevoetbald, en dat bied toch perspectief voor de komende wedstrijden.