2 - 1

SDOUC B3

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 16

3 oktober 2015 13:00

Afgelopen zaterdag speelde wij onze 3e wedstrijd van het seizoen, de derby tegen SDOUC stond op het programma. Met een flink aantal afwezige spelers begonnen we aan de taak om 3 punten in oer te houden. Gelukkig waren Stijn Heuvels en Ties Tempels van de C1 bereid ons deze wedstrijd te helpen. We begonnen de eerste helft heel erg slecht, waardoor SDOUC 3 keer vrij voor onze keeper Niels Kock kwam te staan. Gelukkig voor ons stond het vizier bij hun niet op scherp en werd er keer op keer gemist. Aan onze kant kreeg Stijn 2 keer een kleine kans, maar helaas voor ons werden deze niet afgemaakt.

In de 2de helft gelukkig een hele andere wedstrijd, we begonnen nu sterker en kregen meteen 2 goede kansen via Roy en Görkem. Na een paar kleine kansen voor SDOUC was het Dylan die ons iets betere spel bekroonde met een doelpunt 1-0. Helaas bleef deze stand niet heel lang op het scorebord staan, de goed spelende linker spits van SDOUC schoot in eerste instantie de bal op de lat, waarna hij 1 minuut later Niels volledig kansloos liet 1-1. Dit was een kleine teleurstelling, maar na goed doorzetten van Roy kwam de bal bij Dylan en hij begon op zijn Maradona’s door de verdediging van SDOUC te slalommen met een klein beetje geluk schiet hij de bal in de korte hoek binnen 2-1. Het verzet bij SDOUC is dan nu echt gebroken en we kunnen de wedstrijd rustig uit voetballen.