Djille van Aalst (intikker)
Stijn Giezenaar (intikker)

F-pupillen zaterdag, F3, 5e klasse 38

3 oktober 2015 10:00

Gewonnen! Maar wat hebben de boys er voor moeten vechten vandaag. De eerste helft was erg taai, maar de jongens speelden ontzettend goed samen, en dat deed V.V.G. natuurlijk ook. De verdediging van V.V.G. waren de eerste 18 minuten gewoonweg niet te kloppen totdat de boys na een prachtige listige actie wist te scoren. Zo konden de boys met een lekker gevoel de rust in.

Dat het een taaie wedstrijd was werd in de 2e helft bevestigd toen V.V.G. in de 3e minuut van de tweede helft op gelijke stand kwam. De boys zette alles op alles om uit de gelijke stand te komen. Door een individuele actie vanuit de achterhoede na een lange aanloop hard in de kruising te trappen, kwam de boys weer op voorsprong. V.V.G. antwoordde direct om nog geen minuut later vanuit de counter te scoren. maar de boys lieten zich niet kisten en speelden hun spel onvermoeid door. Dat spel werd beloond door een intikker in de 36e minuut. En 1 minuut voor fluitsignaal werd de wedstrijd bezegeld door een 4-2 eindstand na een flinke harde afsluitingstreffer.