De D1 reset zichzelf en haalt een mega-score !

DZC '68 D4

0 - 14

Ulftse Boys JO13-1

Competitie

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 11

Datum

14 november 2015 10:00

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

CTRL-ALT-DELETE..., deze drie toetsen vormen samen een herstart-functie. Gebruik je deze functie, dan wordt alles afgesloten waar je mee bezig was, en alles wordt opnieuw opgestart om weer helemaal opnieuw te kunnen beginnen.
Dit is wat de krijgers van de D1 ook in hun hoofden hebben gedaan. Na de wedstrijd tegen de Sprinkhanen waarbij de harde schijf van de krijgers even vast leek te lopen was het systeem zaterdag tegen DZC'68 weer virusvrij, er was genoeg ruimte op de harde schijven en alle programma's liepen weer synchroon en zonder haperingen.

De geupdate versie van het voetbalsysteem zoals door de ICT-er Mark was geinstalleerd in de training starte zonder problemen op, en bleek niet te hacken door de tegenstanders van DZC.

Onze krijgers stonden als één blok op het veld, er was sprake van een echt collectief. Onze Firewall bleek meer dan sterk genoeg te zijn tegen de zeer spaarzame aanvallen van DZC'68, en de allerlaatste beveiliging in de vorm van onze keeper kon in de stand-by stand blijven staan.
Elke functie van het systeem werd tijdig geactiveerd, en zorgde voor de juiste ondersteuning van het al perfect draaiende programma. 
Steeds werd er weer een nieuwe back-up gemaakt in de vorm van een doelpunt dat weg werd geschreven in het programma.
De spelers van DZC'68 probeerden af en toe nog wel een verkeerde knop op ons toetsenbord in te drukken, maar ons systeem was zo perfect beschermd tegen virussen en hackers van buitenaf dat dit totaal mislukte.
Het was net of we in een computergame zaten, waarbij onze mannen de controllers vasthadden en op de knoppen drukten en zo compleet de baas waren over wat er gebeurde.
De onderlinge systemen communiceerden vlekkeloos met elkaar, de signalen die werden verzonden werden omgezet in resultaten en dit alles leidde er toe dat er op een gegeven moment een functie in ons systeem moest worden opgestart die we nog niet vaak nodig hebben gehad, en wel de calculator.                                                                                             De doelpunten bleven namelijk maar binnenvallen, en er moest echt meegeschreven worden om alles vast te leggen in het systeem.
Uiteindelijk wisten onze krijgers maar liefst 14 maal door het netwerk van de tegenstander heen te komen, het netwerk dat steeds maar weer geinfecteerd werd door het virus dat D1 heet.
Het was een genot om naar te kijken, geweldig gedaan mannen ! 

Scoreverloop : 
0-1 : Joran
0-2 : Joran
0-3 : Joran
0-4 : Cas
0-5 : Joran
0-6 : Darren
0-7 : Kees
0-8 : Kees
0-9 : Pim
0-10 : Siep
0-11 : Joran
0-12 : Berkan
0-13 : Cas
0-14 : Berkan


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!