VIOD B6

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 16

28 november 2015 13:00

foto's gemaakt en geplaatst door Eugene Arentz

Zaterdag 28 november om 13:00 speelde de B1 tegen VIOD B6. De eerste helft werd er aardig gevoetbald door de B1, maar VIOD komt toch op voorsprong. Al heel snel kwam Ulftste Boys terug met de 1-1 die gemaakt is door Dani Franken. Toen tegen het einde van de 1e helft scoorde VIOD de 1-2.

Toen werd er in de rust gewisselt. In de 2e helft begon Ulfste Boys scherp en maakte snel de 2-2 die gemaakt is door Dylan Wennekes. Toen kreeg de Ulfste boys een lange tijd veel kansen, onder andere door Roy Vermeulen. De laatste 15 minuten komt Dylan Wennekes aan de bal en schiet hem mooi in de goal. Heel snel daarna scoort Henne Hagenaar nog een goal. De laatste 10 minuten kreeg de Ulfste Boys nog een aantal kansen maar het bleef uiteindelijk 4-2.