0 - 3

Warnsveldse Boys MD1

Meisjes D-pupillen zaterdag, MD1, 2e klasse 09

20 februari 2016 10:15

Om 10.15 uur werd er afgetrapt voor de wedstrijd. Er werd veel gevoetbald op onze helft door de zeer goede meiden van de tegenstander. Na vele kansen, ook een aantal voor ons, werd uiteindelijk toch de 0-1 tegen de touwen geschoten. Dit was ook meteen de ruststand. Na een aantal wijzigingen in de opstelling begonnen we aan de tweede helft. Na ongeveer 20 minuten kwam Warnsveldse Boys doormiddel van een penalty op 0-2. Het geloof om in ieder geval één punt te pakken werd minder en ondertussen kwamen we steeds iets te kort qua conditie, dit resulteerde in de 0-3.

De meiden kregen van de trainers van Warnsveldse Boys een welverdiend compliment voor een goede wedstrijd van onze kant. Ook wij zijn zeer trots op de meiden want zo goed spelen in de eerste wedstrijd na de winterstop werd niet verwacht..... Volgende week spelen we om 10.15 uur thuis tegen Kilder MD1. Vorige keer hebben we een punt gepakt. Nu gaan we uiteraard voor de drie punten! Zien we je dan!?