Prins Rene II

De Prinsen Presentatie


Het was ut Ziekenhuusbälleke dit jaar nog altijd niet gelukt om een prins te vinden voor 2012. Op het allerlaatste moment werd er dan toch nog iemand gevonden... Echter, voordat deze kandidaat een geschikte prins voor de Boys was, moest er nog wel het een en ander aan geopereerd worden. In het ziekenhuus van de Boys werd dit onder leiding van een aantal bekwame doktoren met succes uitgevoerd. Na de vakkundige controle van Eierkoal was daar voor 2012 :


De 31e prins van ut Ziekenhuusbälleke, Rene Bruens !Prins Rene II


Ut ziekenhuusbälleke wordt in 2012 dus opnieuw geregeerd door een Rene, ditmaal Prins Rene II. Dat doet hij natuurlijk niet alleen, daar hoort ook een raad van elf bij. Prins Rene II werd zelfs vergezeld door twee hofdames. Nadat zij hun entree hadden gemaakt was het tijd voor de installatie.Uiteraard de officiële handelingen, het in ontvangst nemen van de scepter, de onderscheiding door de prins van vorig jaar, prins Rene I en daarna natuurlijk het voorlezen van de proclamatie, want zo mot dat !


Na het voorlezen van de proclamatie kon de eerste artiest van de avond het podium betreden.


Papa Deef


De eerste artiest is het afgelopen jaar papa geworden en daar gaat zijn act dan ook over, hij had zelfs zijn dochter in de box op het podium staan. Vorig jaar op het podium met het carnavalsnummer Tante Klaar, dit jaar met een ander liedje ....


De Schijnheilige


De tweede artiest van vanavond heeft ook al in vele creaties bij ut Ziekenhuusbälleke op het podium gestaan. Dit jaar was het de beurt voor de schijnheilige, we werden door deze eerwaarde ingewijd in een aantal van zijn belevenissen ...


Prins Toon I


Iseldonk wordt dit jaar geregeerd door Prins Toon I. Zijn komst werd op prijs gesteld en hij werd onderscheiden door Prins Rene II. De onderscheidingen van Prins Toon I waren dit jaar voor Toon 'Eikerkoal' Kok, Jan Löverink en Gerrie Aalders.


Over de Rooie


De volgende groep muzikanten is onderhand ook een vaste gegeven op het podium bij de Boys. Het dweilorkest van Ulft, Over de Rooie !

Belofte maakt schuld, dit jaar een onderscheiding van Prins Rene II voor iedereen van Over de Rooie !


Eierkoal


Voor het eerst sinds een aantal jaren weer terug op het podium, de man die iedereen wel kent, Eierkoal !


Een hilarische act waarin we te horen kregen wat Eierkoal onder andere met zijn schoonmoeder allemaal heeft meegemaakt ...

De Gouden Inzetpil


Ut ziekenhuusbälleke heeft in 2010 een nieuwe onderscheiding in het leven geroepen. Een onderscheiding die wordt uitgereikt aan iemand die zich ingezet heeft voor Ulftse Boys.

De gouden inzetpil 2012 werd toegekend aan Andre Huls , gefeliciteerd !


De Achterlijke Nève


Altijd aanwezig op het podium bij de pronkzitting van Iseldonk en dit jaar wederom bij de Boys op de planken. Na een verrassend stukje piano muziek brachten de Achterlijke Nève ut verhaal van de Boys, want zo mot dat !


De finale


Traditiegetrouw wordt de avond afgesloten met de grote finale, iedereen die meegewerkt heeft aan deze succesvol verlopen carnavalsavond bij ut Ziekenhuusbälleke wordt begeleid door de muziek van Over de Rooie en de voice-over van Eierkoal naar voren geroepen.


Namens Prins Rene II en de rest van ut Ziekenhuusbälleke nog een fijne carnaval !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!