Prins Rene I

De Prinsen Presentatie


Het afgelopen jaar stond Ulft in het teken van de voetbalplaatjes, overal waar je kwam zag je ze wel.
Wilt u nog voetbalplaatjes ? Die van SDOUC of die van de Boys ?


De buhne was dan ook omgetoverd in een supermarkt waar diverse artikelen stonden opgesteld die aan de kassa werden afgerekend. Diverse bekende Boysmensen kwamen aan de kassa hun boodschappen afrekenen en allemaal wilden ze voetbalplaatjes van de rood-gelen.

Een gewone dag in de winkel zult u zeggen, maar daar kwam ineens een klant een volle kar met chocoprins terugbrengen, want dat was oaver de datum. De bedrijfsleider, eierkoal moest er aan te pas komen om deze klant te helpen. Wacht maar, aldus Eierkoal, dat is net wat we nodig hebben, een Prins van ut Ziekenhuusbälleke, dus blief moar effe plakken ....


De 30e prins van ut Ziekenhuusbälleke 2011, Rene Roes !


Prins Rene I


Ut ziekenhuusbälleke wordt in 2011 dus geregeerd door Prins Rene I, maar dat doet hij natuurlijk niet alleen, daar horen ook twee adjundanten en een raad van elf bij. Nadat zij hun entree hadden gemaakt was het tijd voor de installatie.


Uiteraard de officiële handelingen, het in ontvangst nemen van de scepter, de onderscheiding door de prinsen van vorig jaar, prins Peter I en prins Walter I en daarna natuurlijk het voorlezen van de proclamatie


Lecker Mann


De eerste artiest van de avond was een buschauffeur van de firma Leckermann. Hij nam ons allemaal mee op zijn trip naar Oostenrijk. Onderweg was het natuurlijk dolle pret in zijn bus, je maakt wat als chauffeur ....


Prins Theo VI


Iseldonk wordt dit jaar geregeerd door Prins Theo VI, een man uut Oer, ook zijn komst werd op prijs gesteld en er werden onderscheidingen uitgewisseld.


Droog Is


De tweede artiest is ook een graag geziene gast die al jaren bi-j ut Ziekenhuusbälleke op de planken staat. Dit jaar als ... Droog Is.

Een verdienstelijke zesde plek werd er gehaald bij 3FM in de verkiezing georganiseerd door Giel Beelen, dus uiteraard was het ook bij de Boys feest met de hit, Tante Klaar van Dave en de Polband.


Over de Rooie


De volgende groep muzikanten is onderhand ook uitgegroeid tot een vaste gast bij de Boys.
Nee, Eierkoal, het zijn niet de schieleke nötten, dat is alweer effe geleden, maar het is het enige echte dweilorkest van Ulft en wel Over de Rooie !


De Gouden Inzetpil


Ut ziekenhuusbälleke heeft in 2010 een nieuwe onderscheiding in het leven geroepen. Een onderscheiding die wordt uitgereikt aan iemand die zich ingezet heeft voor Ulftse Boys.

De gouden inzetpil 2011 werd toegekend aan Frans te Pas, gefeliciteerd !


Woarhen


De volgende artiest op de buhne is Woarhen, een man die ons liet meekijken in de keuken van een
begrafenisondernemer. Je maakt wat mee, zullen we maar zeggen.


De Achterlijke Nève


Altijd aanwezig op het podium bij de pronkzitting van Iseldonk en dit jaar bij de Boys op de planken. Ze brachten een verhaal, 't duurt niet al te lang, 't geet oaver ons dorpke, Ulft aan de Strang.

De achterlijke nève met ut verhaal van Iseldonk, joa, ai-j moar wilt, dan blieven wi-j ook nog effe plakken !


De finale


Traditiegetrouw wordt de avond afgesloten met de grote finale, iedereen die meegewerkt heeft aan deze succesvol verlopen carnavalsavond bij ut Ziekenhuusbälleke wordt begeleid door de muziek van Over de Rooie en de voice-over van Eierkoal naar voren geroepen.


 


Namens Prins Rene I en de rest van ut Ziekenhuusbälleke nog een fijne carnaval !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!