Pupil van de week: Daan en Tijn Konst

1 december 2016 12:30


Op zondag 13 november waren wij pupillen van de week, door de opa gewonnen veiling voor de toiletgroep...

Het was een heuse derby wedstrijd die Ulftse boys 1 tegen GWVV moest voetballen. Eerst mochten we in de bestuurskamer zitten en toen kwam trainer Patrick Visser even een praatje maken met ons. Zelf voetballen we bij de J09-2. dus dat vond hij wel leuk.

Even later kwam Geert de aanvoerder ons ophalen en mochten we bij de grote jongens mee in de kleedkamer, daar werd de opstelling besproken en dat was super leuk. Toen moesten we ons gaan omkleden in de tenues van pupil van de week. Eerst deden we mee aan de warming-up en maakten we kennis met de scheidsrechter.

Daarna mochten we vooraan lopen het veld op en klapte mensen voor ons. we kregen een bal en een mooi herdenkingsbeeldje. Daarna  mochten we de aftrap doen en beide scoorde we op het doel van GWVV... later gingen we met de wisselspelers mee de dug-out in. Al heel snel werd gescoord door Ulftse Boys... iedereen was super blij... na de rust mochten we lekker patatjes eten in de dug-out en er werd nog veel gescoord.

Ulftse Boys won met 6-2, het was een erg leuke en spannende wedstrijd. Na de wedstrijd mochten we in de kantine feest vieren met DJ Raymond en kwam sinterklaas en zijn zwarte pieten ook nog even langs. We hebben ook nog samen gekeken naar de wedstrijd Nederland - Luxemburg. Het was een erg leuke en gezellige dag.  

Gerrie en Ulftse Boys bedankt voor de leuke dag...  

groetjes van Daan en TIjn  Konst.

   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!