Pupil van de week: Tijn Hoogerdijk

19 december 2016 12:15


Wat een verrassing dat ik pupil van de week mocht zijn !
Lees verder...

Wat een verrassing dat ik pupil van de week mocht zijn. Ik vond het erg leuk maar ook wel een beetje spannend. Gerrie heeft me eerst alles goed uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren en dat was best veel vond ik. Gerrie was net klaar met alles uitleggen toen ik al werd opgehaald om bij de team bespreking te zijn. Toen de bespreking klaar was ben ik weer naar de bestuurskamer gebracht waar ik me kon omkleden en ik het pupil van de week tenue mocht aantrekken.

Gerrie heeft de scheidsrechter gevraagd of ik de tos mocht doen. En de scheidsrechter vond dit een goed idee.

Het was best koud dus papa had voor de zekerheid een thermo broek meegenomen, dat was maar goed ook. Samen met Dirk heb ik warm gelopen en warm gespeeld. Daarna was ik al best wel moe.

Samen met Roel (mijn buurman) heb ik de aftrap gedaan en gescoord in de goal van de Sprinkhanen. Ik heb de hele wedstrijd op de bank gezeten en veel gekletst. De wedstrijd was erg spannend en in de tweede helft scoorde Ulftse Boys door een strafschop. Het werd daarmee 1-1 dat werd ook de eindstand.

Na de wedstrijd lekker frietjes met m’n zus gegeten en  ik heb nog een beker en een bal gekregen waarop alle handtekening staan van het eerste. 

Het was een TOP middag.

Ulftse Boys bedankt!

Groetjes,

Tijn Hoogerdijk

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!