Pupil van de week: Ties Smeitink

9 november 2015 8:15


Vandaag gingen we met papa, mama en Guus naar het 1ste kijken, want ze konden periode kampioen worden. We waren om kwart over 12 al bij de boys, veel te vroeg want de wedstrijd was pas om 2 uur.Toen we naar de kantine wilden gaan, vroeg Gerrie Roes aan mij of ik lootjes wilde verkopen, dat wilde ik wel. We gingen naar de bestuurskamer, daar legde hij het uit. Wel lastig, 4 lootjes voor een euro en 12 voor 2 euro, dat klopt toch niet....

Anders mocht ik ook wel foto's maken in plaats van lootjes verkopen, ook goed. Of wilde ik pupil van de week zijn ?!? Dat was nog veel leuker, papa en mama wisten het al en hadden het goed geheim gehouden. Gerrie legde alles uit en ik kon mij omkleden. Wel had ik voetbalschoenen, sokken en scheenbeschermers nodig, gelukkig hadden papa en mama die bij zich. Toen moest ik gaan warm lopen met het 1ste, echt super leuk, ook omdat mijn eigen trainer Marijn mee deed. Daarna samen met scheidrechter en spelers het veld op. Toen aftrappen en ik mocht de eerste goal bij de tegenstander maken. Dat was een hele mooie, over de keeper heen. De wedstrijd kon beginnen, ik mocht met de reserves in de dug-out zitten.
 
   

De eerste helft werd het 0-1 voor de tegenstander, niet zo best. Na de pauze ging het beter en werd het gelukkig nog 1-1. Na de wedstrijd kregen we in de kantine nog drinken en patat met een frikadel, ook mij broertje kreeg patat. Het was een super leuke dag, als aandenken kreeg ik een mooie trofee en een bal met alle handtekeningen van de spelers. Met de bal mag ik niet voetballen, Gerrie komt dat over 5 jaar controleren zei hij.

Bedankt voor de leuke dag !

Ties Smeitink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!